Professionele advies snelle levering top

Professionele begeleiding top levering

Snelle levering, duidelijke webite

Product was snel te vinden op de website, duidelijke beschrijving. Snelle levering

Ik ben heel tevreden over de producten van Virtuoos

Ik ben heel tevreden over de producten van Virtuoos

Integratori

Il nutrizionista di mia figlia Acuti Maria che pratica ciclismo mi ha parlato di voi per il bicarbonato utile nelle gare.sono al primo acquisto

Snel en goed

Goede website met veel informatie. Makkelijk selecteren. Levering was erg snel.

Zoals altijd weer uitstekend

Producten zijn van top qualiteit, ook het 1e advies gesprek was heel goed en leerzaam. Geen schreeuwerige verpakkingen gewoon goede spullen en snelle levering

Makkelijk

Makkelijk zoeken en bestellen

Goed advies gekregen en snel geleverd

Goed advies gekregen tijdens telefonisch contact. Daarna besteld en de volgende dag netje op geleverd gekregen.

Vragen worden snel beantwoord!

Echt een top service. Als je een vraag per mail stuurt krijg je direct antwoord met een volledige toelichting.

Fijne site en producten!!

Informatievoorziening is goed!

Geweldige producten

Duidelijke omschrijvingen van de producten. Super snelle en goed verpakte levering.

1 woord geweldig

Super produkten. Mega goeie service. Goede hulp

Top producten

Gemakkelijk te bestellen, ook in België. Snelle levering. En natuurlijk goede producten!

Fijne producten en snelle levering

Fijne producten, goed contact en snel geleverd

Zeer snelle levering door een klantgericht team!

Alle producten zijn van hoge kwaliteit. Goed te mixen met water of melk, en geen te sterke of te zwakke smaak. Vragen worden snel beantwoord en verwerkt met de bestelling, goede service en vriendelijk team.

Snel en correcte levering

Leuk extra cadeau

Goede producten en een snelle levering

Behulpzaam en snel

Goede producten, + korting

Goede info , snelle afhandeling , duidelijke site

Product slaat goed aan merk ook echt de verschillen

Altijd snelle levering, fijne communicatie, altijd goede producten. Buitengewoon tevreden

Goed zoals altijd.

1 minpunt is dat ik geen gebruik kan maken van de 20 % korting. Op een bedrag van bijna 100 euro is best veel.

Prima service en snelle levering

Ik bestel bij Virtuoos vaak de recovery gold. Erg tevreden over. Gelijk na een hardloop sessie een shake geeft mijn lichaam hetgeen dat nodig is om te herstellen en sterker te worden. Via de chat ben ik snel en vriendelijk geholpen. Levering altijd op tijd.

Duidelijke website,bestelling vlug ontvangen, volgende keer bestel ik weer hier.

Vitamins

I have ordered Vitamins from web site. All levels of order were simple, easy going and nice. I didn’t have any questions because all was understand and simple. Much thanks for your work and clear information about my parcel during it trip. I totally recommend this company and their products. Quality - it is about you! Much thanks and best wishes for the New Year

Skrynmakker 11

8447 GH Heerenveen