Goede service, snelle levering naar het buitenland (ik speel in de Bundesliga) en goede kwaliteit

Het product is snel geleverd, de kwaliteit is top. Bestel al jaren bij virtuoos en zal dat ook blijven doen.

Snelle levering goed verpakt

Alles prima.

Prima.

Snelle levering .perfect verpakt

Ik bestel regelmatig hier snelle levering. , goede kwaliteit. En ook belangrijk, zo klein mogelijk verpakt. Zeer tevreden

Overzichtelijke website, en snelle uitlevering

Duidelijke productomschrijving, vertrouwde kwaliteit en prima supplementen, een aanrader.

Trouw fan van jullie producten

Ik gebruik de producten van Virtuoos al een tijdje en ben echt FAN!

Gaan goed met afhandeling klachten om

Virtuoos neemt de service en klachtafhandeling zeer serieus en komen tot passende oplossingen

Makkelijk in te nemen

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Ik bestel al mijn suplementen bij Virtuoos. Betrouwbaar dankzij het NZVT keurmerk.

Duidelijke website en snel geleverd!

Duidelijke website en snel geleverd!

Snelle bezorging & goede supplementen!

Mijn supplementen weren snel thuisbezorgd. En ik sinds ik elke dag magnesium neem, heb ik veel minder last van krap en minder gespannen spieren na het sporten. Zeker een aanrader!

Makkelijk op te zoeken op de site

Snel afhandeling

Het zijn goede supplamenten

Snellen levering en mijn lichaam reageert goed op julli producten

Heel goed product.

Mijn zoon voelt zich heel goed met jullie product .

De producten die ik heb besteld heb ik nog niet gebruikt maar wat ik prettig vind is dat alles dopingvrij is.

Zeer prettig

Zeer snelle levering van top producten.

Uitstekend en snelle levering

ok, maar cadeau ontbrak

Bestelling geplaatst, en gratis cadeau aangevinkt, maar helaas niet ontvangen

Goede producten goede bestelservice

Ben tevreden over de bestel mogelijkheden, snelle service.

Goed!

Goed bereikbaar en vlotte levering!

Goed geregeld

Het contact via de site liep goed, werd gelijk geholpen. Daarnaast waren de supplementen binnen 2 dagen geleverd. Bedankt.

Goede service en top producten

Ben al jaren tevreden met de producten van Virtuoos! Bestel altijd ijzer, d3 en whey eiwitten. Mijn sportdiëtiste raadde het lang geleden aan en sindsdien altijd blij geweest met de supplementen!

Goed en snel in huis

Dik tevreden

super

snelle leverinhg

Te grote doos

Klein doosje gelletjes verstuurd in hele grote doos, veel lucht vervoeren is niet duurzaam. Ook deed de post er drie dagen langer over, wat met envelop post waarschijnlijk niet gebeurd was. Produt zelf nog niet getest, maar krijgt goede reviews.

Skrynmakker 11

8447 GH Heerenveen