De levering was snel, hoewel er wel bezorgd werd op een andere dag dan afgesproken. Ze kwamen een dag eerder doordat er per regio bezorgd werd, dit zou wel duidelijker aangegeven kunnen worden op het moment dat je de afspraak boekt.

Kwaliteit/prijs verhouding en exact op tijd geleverd.

Mooie tapijt tegels en snelle bezorging.

Alles perfect.

Alles dik in orde, aanbeveling waard.

Alles dik in orde, aanbeveling waard.

Goed contact en prijs kwaliteit verhouding

Prima levering en lekker te leggen.

Mooie kleur en perfecte levering op de afgesproken datum en een genot om te leggen

Goede prijs, netjes op tijd geleverd!

Mooie gebruikte vloertegels.

Erg goed

Diverse keuzes, snel en goed geleverd.

Geweldige service

Snelle levering en mailwisseling.

tophandelaar

zeer snel geleverd en en snelle reactie op een vraagje

Produkt zoals omschreven

Snelle verzending.

Eindproduct in orde

Niet zo zeer op de leverancier van de tapijttegels....maar de vervoerder zou op vrijdag leveren...einde van de dag, en een vrije dag verder, zonder bericht, werd het na het weekend, maandags geleverd... toen moest ik nog met de chauffeur een discussie aangaan of hij het zou leveren, omdat er niemand thuis was....

Goede prijzen en vlotte levering

Ik bestelde op woensdag avond en de tapijttegels werden vrijdag al geleverd. Ik kreeg duidelijke informatie over de levering en ook over het plaatsen van de tegels. Ik zou er weer bestellen en raad tapijttegelhandel zeker aan!

Men doet wat men belooft.

Ze hebben een betrouwbare voorraadadministratie, bevestigen keurig je bestelling en houden je, zoals beloofd, op de hoogte van de levering. PS. Geen tien zoals gevraagd, maar een negen. Een tien is voor de meester!

Gewoon prima van orderplaatsing tot en met bezorging

Duidelijke website, ruim assortiment

Snel, goed, makkelijk, mooi!

Gewoon echt een heel goede winkel voor wie naar tapijttegels op zoek is.

zeer goed

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit, snelle levering.

Zeer tevreden.

Snel,goede prijs

geweldig zoals klanten serbvice hoort te zijn

geweldig zoals klanten serbvice hoort te zijn

Tegels waren optijd bezorgd. Alleen een kleine onduidelijkheid bij het aangeven van de leverdatum

Prettig contact, snelle reactie op vragen

Super bedrijf

Bestelling was er in no-time. De plakhoekjes voor de tapijttegels zijn GEWELDIG. Zij doen precies waar ze voor gemaakt zijn. Complimenten aan dit bedrijf

top

Verlengde Gildenweg 25

8304BK Emmeloord

527252062

Over Tapijttegelhandel.nl

Bij Tapijttegelhandel.nl heb je de meeste keus in tapijttegels van de Benelux. Je bestelt je tapijttegels eenvoudig online, maar bent ook van harte welkom in onze showroom van meer dan 800 m2 in Emmeloord. Wij hebben tapijttegels van alle grote merken, denk aan Desso, Modulyss en IVC. Daarnaast hebben we een grote eigen collectie. Al deze tapijttegels koop je bij ons voor de laagste prijs. Tot snel bij Tapijttegelhandel.nl!