Lekker vlot en correct. Prima kwaliteit

Helaas had post.nl het te laat gebracht. maar dat lag niet aan Tapijtegelhandel. Voor de rest prima verzorgd en alles volgens plan. Tegels waren super mooi en netjes.

Snel geleverd, niet duur, kleur als op het scherm

Mooie kleur, niet duur, snelle levering.

Geweldig product, nakomen afspraak en goede leginstructies. TOP !

Volgende keer weer !

Vriendelijk geholpen, mooi product

We zijn blij met de tegels die we hebben opgehaald in Emmeloord

Heb alleen nog monsters besteld en dit was prima. Ga een order plaatsen van 32 m2. Materiaal zag er goed uit , tenminste de monster die ik kreeg. Als ik alles gelegd heb een uitgebreider review.

Top tapijt

De tapijttegel is van uitstekende kwaliteit. De kleur komt exact overeen met de beschrijving en de online getoonde afbeelding.

WYSIWYG - Top

Veel keus, duidelijke foto's en lage prijs. Levering was eveneens snel!

top kwaliteit en een vlotte levering

nvt

Staaltjes mooi op tijd ontvangen - levering zoals afgesproken

wat rommelig

zending kwijt, nieuwe zending , dagen vertraging

Vlotte levering, mooi product voor weinig geld.

We hebben de tegels gebruikt in een carpet te maken. Met de instructies op de site was dat een fluitje van een cent, precies de juiste maat voor de ruimte, en, dankzij de eerder bestelde samples, qua kleur en kwaliteit helemaal goed.

Snel geleverd, mooie kwaliteit!

Mooie, zachte vloerbedekking

Prima ervaring, je krijgt wat hoopt te krijgen.

Breed assortiment met voor mij de goede materialen. Overzichtelijke site, snel besteld en snel gekregen.

Allereerst wil ik jullie complimenteren met de service en communicatie. Jullie zeggen wat je doet en doet wat je zegt, en dat is heel prettig. Ook de snelheid waarmee de bestelling is verwerkt en geleverd verdient een groot compliment! Daarnaast wil ik graag de bezorger in het bijzonder benoemen: hij was keurig op tijd, zeer vriendelijk en behulpzaam – echt een verademing in vergelijking met andere bedrijven. Wat de tegels zelf betreft: die zijn nóg beter dan we hadden verwacht! De kwaliteit is uitstekend en eenmaal gelegd zien ze er fantastisch uit. Bezoekers twijfelen zelfs of het echt tegels zijn! Het leggen was verrassend eenvoudig. Uiteindelijk heb ik mijn laminaat laten leggen en de tegels zelf geplaatst met de bijgeleverde dubbelzijdige tape (vijf per tegel). Ze liggen strak en blijven goed op hun plek, zelfs bij het terugschuiven van meubels. Geen enkel probleem met schotelen of verschuiven! Kortom, we zijn ontzettend blij met deze aankoop en hebben er alle vertrouwen in dat we er nog jarenlang plezier van zullen hebben. Sterker nog, ik denk dat de tegels langer meegaan dan wij! Nogmaals super bedankt! We zullen jullie zeker aanbevelen aan iedereen die het maar horen wil.

Kosteloos proefstaaltjes ontvangen. Heel fijn om uit te zoeken. Snelle levering. Heb de tegels nog niet gebruikt want ik zit in verbouwing maar komt vast goed

Solide bedrijf, zoals t hoort.

Ruim aanbod, snelle levering, en teveel bestelde tegels konden zonder problemen terug gebracht worden. Volgende keer bestel ik hier weer.

Snel besteld, snel geleverd

Hoewel de tapijttegels B-keus was, zagen ze er prima uit. Ze zijn makkelijk te leggen, eenvoudig op maat te maken en en goed schoon te houden. Perfect voor een hal, een bijkamer of gewoon even snel iets op de vloeren doen. Kwaliteit is ook prima.

Ik ben zeer tevreden.

Alles zelf gelegd, goede kwaliteit Ik zou zeggen,voor iedereen een aanrader. M.v.g. Michel

Goed en snel bezorgd

Zoals altijd perfect geleverd

De levering was snel, hoewel er wel bezorgd werd op een andere dag dan afgesproken. Ze kwamen een dag eerder doordat er per regio bezorgd werd, dit zou wel duidelijker aangegeven kunnen worden op het moment dat je de afspraak boekt.

Kwaliteit/prijs verhouding en exact op tijd geleverd.

Mooie tapijt tegels en snelle bezorging.

Alles perfect.

Alles dik in orde, aanbeveling waard.

Alles dik in orde, aanbeveling waard.

Goed contact en prijs kwaliteit verhouding

Prima levering en lekker te leggen.

Mooie kleur en perfecte levering op de afgesproken datum en een genot om te leggen

Verlengde Gildenweg 25

8304BK Emmeloord

527252062

Over Tapijttegelhandel.nl

Bij Tapijttegelhandel.nl heb je de meeste keus in tapijttegels van de Benelux. Je bestelt je tapijttegels eenvoudig online, maar bent ook van harte welkom in onze showroom van meer dan 800 m2 in Emmeloord. Wij hebben tapijttegels van alle grote merken, denk aan Desso, Modulyss en IVC. Daarnaast hebben we een grote eigen collectie. Al deze tapijttegels koop je bij ons voor de laagste prijs. Tot snel bij Tapijttegelhandel.nl!