Aanrader

Zeer keurige behandeling, duidelijke uitleg! Aanrader!

Snel en volgens afspraak

Keurig bevestigd, verzendinformatie die klopt etc. Alles precies zoals het hoort !

Ruime keuze en prima service!

Met beide bestellingen zijn wij dik tevreden. Ruime keuze, snelle levering en eventuele vragen eveneens snel en vriendelijk beantwoord.

Prima contact en correcte levering.

Tijdverandering van levering was snel geregeld en keurige chauffeur, netjes afgeleverd. Prima!

mijn ervaring was goed. Vlotte levering zonder problemen en vriendelijk telefoonadvies

Ik ben vriendelijk te woord gestaan. de levering en versturing is zonder problemen gegaan. het pakket met tegels is zonder vertraging afgeleverd.

Mooie Tegels en de service is goed afgehandeld.

Aankoop gedaan via de website. Een goede overzichtelijke website. De aankoop die we hebben gedaan. Goede kwaliteit. Mail ontvangen voor de levering datum en tijd. Goederen gebracht door een klantvriendelijke chauffeur.

Dat is nou goed geregelt!

Van bestellen tot leveren keurig verlopen en snel. Kwaliteit van de tegels valt ook niet tegen!

Uitstekende service!!!

Snelle levering en uitstekende service.

Snelle verzending,

Keurig verpakt, was duidelijk wanneer chauffeur kwam. Tegels zijn goed

Snelle service, vriendelijke mensen

Voor ons kantoor bestelden we een partij tapijttegels. Er was haast bij en de mensen van Tapijttegelhandel.nl hebben zich ingespannen om te zorgen dat onze bestelling sneller geleverd kon worden, ondanks dat het slechts een kleine order was. Alles ging op een zeer vriendelijke manier en het verliep zonder problemen. Aanrader!

Fijne tegels, fijn bedrijf

De kleur is anders uitgevallen dan ik dacht. Prima voor het doel waarvoor ik ze heb aangeschaft. Dus die gok durfde ik wel aan. Wanneer de kleur nauwer neemt, zou je ze het beste in het echt kunnen bekijken. De tegels zijn mooi en van goede kwaliteit. De communicatie was ook heel fijn. Ik raad het aan om je tapijttegels hier te bestellen.

Zo als verwacht.

Goede service snelle service gewoon top

Fijn dat je proef stalen kan bestellen, die je ook gewoon snel in huis hebt. Ook het bestellen van de tegels gaat makkelijk.

Prima goede kwaliteit

Zeer snel, erg tevreden

Goedkoop, voor ons een goede koop. Zeer snel en volgens afspraak.

Prima tapijttegels snel geleverd

Snel en op afgesproken dag geleverd. Heb al een deel gelegd op zolder en ziet er mooi uit.

Prima geregeld en goed bereikbare helpdesk

Bij vragen wordt je goed geholpen en de aflevering is prima verlopen met een belletje vooraf.

Afspraak helemaal akkoord!!

Vriendelijk, vakbekwaam personeel, helpt faar waar het nodig is.

Mooi geleverd en vriendelijk chauffeur

Alles liep perfect.

Snelle en correcte sevice en levering.

Een zeer goed bedrijf

Ik had verschillende kleurstalen aangevraagd, deze zijn de andere dag al bezorgd. Waarna ik bestelling geplaatst heb. Ook telefonisch heel goed advies gehad. Top !!

prima service en kwaliteit

prima service en kwaliteit

Snel kwaliteit betaalbaar

Tapijttegels besteld voor mijn nieuwe appartement. Zoeken en bestellen erg makkelijk, nu prachtige Tapijttegels van goede kwaliteit ( zeer dempend ) voor een fijne prijs en snel geleverd! Happy customer :)

echt prima gedaan mensen bedankt

keurige levering ondanks foutje bij transporteur

Verlengde Gildenweg 25

8304BK Emmeloord

527252062

Over Tapijttegelhandel.nl

Bij Tapijttegelhandel.nl heb je de meeste keus in tapijttegels van de Benelux. Je bestelt je tapijttegels eenvoudig online, maar bent ook van harte welkom in onze showroom van meer dan 800 m2 in Emmeloord. Wij hebben tapijttegels van alle grote merken, denk aan Desso, Modulyss en IVC. Daarnaast hebben we een grote eigen collectie. Al deze tapijttegels koop je bij ons voor de laagste prijs. Tot snel bij Tapijttegelhandel.nl!