Top ervaring

Jullie kunnen trots zijn op jullie klantvriendelijkheid en service, wat een fijne ervaring. Na ik mijn bestelling had geplaatst heb ik een mail gestuurd met een vraag over de levering, binnen 1 uur werd ik gebeld en werd mijn vraag beantwoord! Levering was snel accuraat en ook nog met paaseitjes in de verpakking Top! Komende dagen ga ik de tegels leggen. Dank jullie wel en ook een fijne Paasdagen!

Perfecte communicatie en levering

Er werd duidelijk gecommuniceerd, ik werd van goed advies voorzien en de levering kwam keurig volgens afspraak. Hier kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren! Bij de levering zaten allerlei extraatjes, waaronder een pen, een schrijfblok en zelfs paaseitjes. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Zeer tevreden over dit bedrijf

Superfijn contact en meedenkers

Superfijn contact en echte meedenkers

Zeer goede service

Mijn bestelling is geplaats nadat er 2 maal een proefstuk is geleverd. De verzending ziet er goed uit en er is een duidelijke overzicht wat betreft de bestelling

Snel geleverd en goed en snel telefonisch contact.

Snel geleverd en goed en snel telefonisch contact.

Snelle levering & goede kwaliteit

Snel en goed

Subliem geholpen op het moment dat het nodig was

Prettig contact en bereidt om wat extra's te doen omdat we namelijk een korte levertijd nodig hadden

Prima service keurige snelle afhandel8ng

Prima bedrijf

Uitgebreid assortiment. Vriendelijke klantenservice. Werd een dag voor levering gebeld met de mededeling dat de vervoerder op de dag van levering een ongeveer tijd via e-mail zou doorgeven wat ook inderdaad gebeurde. Al met al zeer tevreden. Kan tapijttegelhandel.nl bij eenieder aanbevelen. TOP

Prima spul, bezorging (afspraak) slecht

Prijs- en kwaliteit prima, maar aangeven dat iets tussen 13:30 en 15:30 wordt geleverd, vervolgens tussen 17:30 en 19:30, vervolgens de volgende ochtend en tenslotte die middag om 14:00 voor de deur staan (tijdens een Teams call vh werk), niet handig....

Super goed geholpen binnen 1 dag geleverd.

De eerste keer zaken mee gedaan, super advies afspraken nagekomen gewoon top.

Vragen op voorhand worden vakkundig en nel beantwoord. Heb je in leveringstijd nog een vraag krijg je telefoon met een vriendelijke duidelijke uitleg. Levering, verpakking,.... Ik dacht en stuk van de woonkamer te doen. Het resultaat is zo goed dat ik vandaag bestel voor de rest van de woonkamer.

Goede prijs en goede kwaliteit

snelle services en de communicatie is oke prima

proefmonster besteld volgende dag in huis. bestelling via de web site snel antwoord en levering binnen 3 dagen

Alles naar wens !!!

Op donderdag besteld en dan op maandagen huis, super. Mooie tapijttegels en makkelijk om te leggen.

Zeer nette afhandeling van bestelling

Werd netjes van te voren gebeld over het tijdstip en inhoud van levering. Klantenservice bestaat gelukkig nog!

snel en accuraat

Snelle levering van proefmonsters en nadien ook van de tapijttegels. Kwaliteit ziet er goed uit op langere termijn is afwachten

Uitstekende service

Prima service en klantvriendelijk geholpen aan de telefoon. Tapijttegels snel geleverd binnen 2 dagen!

Conform afspraak snel geleverd.

Echt Top en Snel!

De zeer grote levering werd bij ons binnen 3 dagen geleverd . Netjes en compleet. Een aanrader!

Snelle levering en goede kwaliteit

een goede kwaliteit tapijtteges

zoals beloofd op de afgesproken datum geleverd. eerst een proefmonster aangevraagd. ook die was binnen 2 dagen gekeverd,

Vlotte service! Aanrader!

Vlotte service! Aanrader!

Verlengde Gildenweg 25

8304BK Emmeloord

527252062

Over Tapijttegelhandel.nl

Bij Tapijttegelhandel.nl heb je de meeste keus in tapijttegels van de Benelux. Je bestelt je tapijttegels eenvoudig online, maar bent ook van harte welkom in onze showroom van meer dan 800 m2 in Emmeloord. Wij hebben tapijttegels van alle grote merken, denk aan Desso, Modulyss en IVC. Daarnaast hebben we een grote eigen collectie. Al deze tapijttegels koop je bij ons voor de laagste prijs. Tot snel bij Tapijttegelhandel.nl!