Maten komen niet overeen

Ik draag al zolang ik weet maat 38-40, wat normaal overeenkomt met maat M. Maar deze winkel noemt de legging een maat 38-40, en wanneer je het binnen krijgt staat er maat S op. Erg verwarrend. Wat het nog vervelender maakt, is dat er nergens op de website maattabellen te vinden zijn. Daarnaast nemen ze geen verantwoordelijkheid voor hun fout, en ik moet de retourkosten zelf betalen. Voor mij was dit de eerste én laatste keer dat ik hier iets bestel. Laat weten als je nog verder wilt aanpassen!

Geweldige pantykousjes

Ik heb zwarte, blauwe en groene pantykousjes gekocht. Ik heb de blauwe al gedragen. Goede kwaliteit, stevig.

Fijne winkel!

Een fijne winkel, waar ik graag kom, heel klantvriendelijk en behulpzaam personeel!

Prima webshop, snelle levering.

Uitgebreid assortiment, snelle levering. Spijtig dat ze ermee stoppen.

Vanaf koop tot levering uitstekende informatie.

Snelle levering, netjes verpakt en kwaliteit is heel goed

Snel afgeleverd

Prima bedrijf jammer dat jullie stoppen

Zie boven

Prachtige kwaliteit en kleur

Erg blij met mijn aankoop. Prachtige kwaliteit en kleur en vlotte bezorging!

Snel en correcte afhandeling

Betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit

Fijne sokken

Het zijn fijne sokken van Falke, kende het merk al. Scherpe prijs snelle levering. Top.

Snelle en complete levering van Hudson sokken.

Het zijn hele fijne naadloze sokken. Toen ik van 1 paar het plastic bevestigings materiaal (voorzichtig) uit de sokken wilde halen, trok ik een draad van de sok los. Dat was jammer. Verder bevallen de sokken prima.

Perfecte afhandeling

Mijn bestelling heb ik snel en goed ontvangen.

Zie boven.

uitmuntend

Snelle levering, de enige die een steek had laten vallen was Post NL, door verkeerd bericht van aflevering.

snelle levering, mooie artikelen

snelle levering, overzichtelijke site, goede aanbiedingen. zorgvuldig verpakt.

Mijn bestelling werd snel verstuurd. Alles werd netjes gecommuniceerd. In een woord: top!

Web site helder erg duidelijk

zeer snel en keurig verpakt

Snel bezorgd

mooi bedrijf snelle levering

Alles op de website gevonden fijn om te zien of het op voorraad is of niet. De bestelde producten werden snel geleverd.

Fantastische service

Kon mijn gereserveerde panty zonder probleem ruilen voor een andere. Vriendelijk personeel.

top

altijd snelle levering en goede kwaliteit

Goedekwaliteit en service

Snelle service, duidelijk commentaar, goede kwaliteit.

De vergeten kortingscode werd snel goedgemaakt door iets van het totaalbedrag af te trekken. Ik kreeg een snel antwoord en een snelle service. Uitmuntend.

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.