goede kwaliteit sokken, blijven mooi

Een zeer tevreden klant

Geweldig!

Bestel met veel plezier al een aantal jaar bij Body-Style. Producten worden altijd netjes en zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Gewoon perfect!

Betrouwbare (web)winkel

Ik heb hier laatst voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Alles was wederom prima en voor een leuke prijs, een aanrader!

Super service bedankt

Hele fijne service .... bedankt

Altijd goed!

Online aankopen altijd keurig verzorgd en vlot geleverd. In de winkel heel vriendelijk en deskundig geholpen!

Voor herhaling vatbaar!

Mijn bestelling arriveerde snel. Het bedrijf hield mij goed op de hoogte van de verschillende fases van de levering.

Helemaal goed !

Levering en produkten , 2 stuks Olaf Benz ondergoed , alles prima !

Uitstekend!

Zeer goede kwaliteit kniekousen, prompte levering.

Het bestellen en afhalen verliep prima!

Erg leuke kortingsactie bij Bodystyle! Het is een fijne winkel met goede producten!

Perfect!

Snelle levering en fijne sokken van Hudson!

Prima en keurig, TOP!

Snelle levering en keurig verpakt, helemaal super!

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Heel erg goed bevallen

Prima bezorging

Alles top!

Makkelijke site, snelle levering, goed product!

top

snelle levering en keurig verpakt

Perfect!

Mooie bh's, precies die ik zocht. Goeie prijs. Netjes verpakt, snelle verzending en nog een waszakje cadeau! Maar dat kan aan het bestelbedrag hebben gelegen...

goede ervaring

mijn zoon was heel blij ,met zijn nieuwe sokken.

Product zoals beschreven en keurig op tijd binnen. Bedankt voor de goede service!

Fijne winkel

Kwam al heel veel jaren in de winkel in Alkmaar, nu ik ben verhuisd naar de Zaanstreek ben ik blij dat ik nog altijd mijn favoriete panty’s online kan kopen

prima!

Duidelijke website, goede producten en een snelle levering!

Prima snel geleverd.

Alles prima maar 1 paar sokjes niet de kleur overeenkomstig met het plaatje op de website. Lijkt daar briquekleur, maar sokje is helaas donkerrrood.

Uitstekend!

Snelle verzending

Alleen 3 paar panty’s had ook met de post gekund had sneller geweest dan de pakketpost !

Keurige, snelle bezorging.

Prachtige BH, mooi verpakt en erg snel bezorgd! Helemaal blij.

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.