Goede afhandeling en communicatie

Hoewel ik het niet eerder geprobeerd heb bij Body Style, is deze digitale bestelling goed verlopen

Hele goede kwaliteit sokken

Snelle levering. Adequaat. Feed back goed. De sokken zijn mijn favoriet. Koop niet snders.

Prima webshop

Overzichtelijke shop,snelle en zorgvuldige verzending

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

Snel en goed

Super snelle service en de sokken bevallen de drager super goed!

Snelle levering, kloppende levering

Prefecte pasvorm

De levering duurde iets langer, maar was het wachten waard.

De bestelling werd zorgvuldig behandeld en thuis bezorgd

Datgene wat ik besteld had, heb ik ook ontvangen. Alles was goed ingepakt en ook de na levering werd keurig bezorgd. Ook de regels voor het eventueel terugsturen zijn duidelijk en fair. Een top zaak.

Snelle levering, mooie spullen en geen problemen met het ruilen in de winkel. Mooi bedrijf met aardige mensen. Top!

Gewoon goed!

Vlot en goed, zoals het moet.

zeer goede producten en service

Zeer goede producten en ik blijf zeker klant bij jullie

Duidelijke product beschrijving en snel geleverd

Goed bevallen om via internet te bestellen

Goeie service. ! van de broekjes was uit het doosje gehaald om te zorgen dat de verpakking waar het in verstuurd was evengoed dicht kon. Prima idee, zo voorkom je onnodig meer kosten bij het versturen en onnodig te grote verpakking die opgevuld moet met van die plastic luchtkussentjes. Dus ik ben tevreden!!!

uitstekend

heel vlot en correct

Fijne winkel!

Snelle levering, fijne service, omruilen maat zo geregeld. Vriendelijke mensen.

Snelle levering netjes verpakt

Setje zit perfect van Mey super kleur onder witte kleding.

Goed product. Snelle levering

Ik wist uit de winkel wat ik nodig had en in welke maat. Hele snelle levering. Ben heel tevreden.

Mijn bestelling is goed verwerkt

Bestelling goed verwerkt, kwaliteit van de bestelling goed.

Makkelijk en fijn

Mooie overzichtelijke website, mooie lingerie en makkelijk te bestellen. Prachtig doosje met lingerie in mooi vloeipapier. Snelle levering.

web shop snel en accuraat

Ook in de winkel werd ik super geholpen

Bij het online bestellen, wordt soms een veel te grote verpakking gebruikt. Jullie maken er een brievenbuspakje van. Heel goed.

Supersnelle levering!

Altijd prima kwaliteit van de dames sokken van het merk Hudson. Bestel altijd via Internet omdat ik slecht ter been ben. Goed en discreet verpakt en duidelijke website! Ga zo door op de ingeslagen weg, Body Style!!

Op tijd en netjes geleverd!

Fijne snelle levering van bestelde ondergoed.

Ondergoed keurig netjes verpakt in kleine doos die in de brievenbus past.

Snelle levering ☺️

Tevreden met de aankopen en een breed assortiment.

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.