Mooie aankoop

Trunks tommy hilfinger zeer tevreden mooie kwaliteit en pasvorm..snelle correcte levering in brievenbus pakket...zeeeeer tevreden

Prima geholpen, niets op aan te merken.

Helemaal goed

Super snel , goed verpakt en fijn dat het door de brievenbus paste.

Zal zeker nog een keer bestellen.

Goede kwaliteit en levering

Snelle levering. Goede kwaliteit. Wat je krijgt komt exact overeen met de omschrijving op de website.

Verpakking teleurstellend

Aankoop van duur ondergoed in een summiere verzendverpakking vind ik teleurstellend en goedkoop!

Zeer nette Service

Via de website wat exclusief heren ondergoed besteld en alles is netjes en goed verpakt geleverd. Ga binnenkort weer eens kijken wat er voor leuks er nog meer in de collectie zit.

Goede duidelijke webshop, snelle levering.

Mooi product

Snelle levering van mijn gekozen artikel die overeen kwam met de afbeelding!

Leuk assortiment!

Snelle levering!

Bestelde product voldoet niet aan de informatie op de site

Kousen zij veel te dun voor 70 diner. Zijn kort van been e voor de maat een veel te klein broekje. Heb de SUPERMAXI besteld maar die krijg je niet verder opgetrokken dan iets hoger dan je knie. Kleindochter van 14 met kindermaat 182 kan ze gebruiken. Ook vind ik het niet kunnen dat wanner je ze hebt uitgepakt en constateerd dat je de verkeerde panty hebt gekregen deze niet meer mag retourneren. Voor mij geen aankopen meer bij jullie Body-Style.

Ik heb gekregen waar ik om vroeg

Een snelle levering, gewoon goed dus

Prettig en snel

Heel tevreden

Weer vlot mijn sokken ontvangen, handig als brievenbus pakketje zodat ik er niet voor thuis hoef te blijven..

Perfect. Geregeld en snel binnen

Goed gegaan, snel in huis . Perfecte afhandeling.

Uitstekende aankoop

Het gekochte product is van hoge kwaliteit. Het leveren hier van ging zeer snel, alsmede de financiële afwikkeling. Body Style is dan ook in mijn ogen een betrouwbare organisatie.

perfecte pasvorm

lang gezocht naar het juiste ondergoed, hier gevonden en heel blij mee!

Snelle verzending

Snelle verzending, zelfs in de drukke decembermaand. Fleece panty is heerlijk warm!

Snelle reactie, vlotte en correcte verzending

Op mijn vraag per e-mail werd direct telefonisch gereageerd, 'n probleem in 't bestelproces door mij veroorzaakt adequaat opgelost en mijn bestelling snel en juist verzonden.

Vriendelijk en kundig personeel. Goed geholpen !

Super producten en snelle levering

Twee mooie maillots/pantys binnen anderhalve dag toegestuurd gekregen. Z Super blij mee.

Keurig alles geleverd op tijd - altijd kwaliteitsproducten

Ik vind het ideaal als ik weinig tijd heb om toch de plaatselijke middenstand te kunnen steunen en mijn producten bij een vertrouwd adres te bestellen. Zonder verzendkosten ben ik bij wijze van spreken nog voordeliger uit dan als ik de auto in de parkeergarage heb geparkeerd. Zelf rondkijken in de winkel is ook erg fijn dus ik kom ook zeker weer live bij jullie rondkijken.

Snelle verzending. Alles precies zoals ik had verwacht

Precies volgens mijn verwachting

Eén van mijn favoriete winkels in Alkmaar

Snelle bezorging aan huis

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.