Correcte bediening

Oké

alles ging snel en vlekkeloos

Het geheel ging 100% zoals het hoort

Ik ben "spinnend" tevreden over mijn lekkere warme sokken !!!

Doe graag bij jullie mijn inkopen want het is iedere keer, snel en perfect geregeld. Een aanbeveling waard om er je inkopen te doen,!!!!

Toegankelijke site en snelle levering

Snelle levering goede producten.

Snelle levering goede producten. Aanrader!!!

Zeer snel geleverd, fijn.

Mooie collectie, vriendelijk personeel en goede service

Zoals altijd weer goed geadviseerd bij mijn aankopen bij Bodystyle. Ook nu weer keuze uit een mooie collectie. Geen zin om te passen? Geen probleem, dat mag ook thuis. Is het niet goed, dan mag het geruild.

Snel geleverd en goede service

Voor 70 den. waren de kousen wel erg dun en komen er snel haakjes in .

Prima en netjes op tijd afgeleverd

Prima . Duidelijke website. Snel afgeleverd.

Tip top.

Snelle afhandeling en goede service.

Top materiaal en vlotte levering

Prima service en goede koop gedaan

Vriendelijk en goede service

Levering en telefonisch contact heel vriendelijk en correct

Zeer goede ervaring

Alles tot in de puntjes geregeld

behulpzaam en snel

Als ik bel is men altijd erg behulpzaam en de bestelling komt al de volgende dag of een dag later binnen.

Top ervaring

Kwalitatief goede en mooie spullen. Super service

Prima service en snelle levering maar product valt enigszins tegen.

Mijn eerste ervaring met een Olaf benz ministring. Helaas is de voorkant net iets te mini voor mij. Hou van klein en strak maar hier zit net iets te weinig stretch en ruimte in de pouch. Zit verder wel lekker om de heupen en comfortabel tussen de billen en blijft verder ook wel op zijn plek zitten maar de pouch sluit helaas niet netjes aan de zijkanten af. De meeste Manstore strings hebben ook dit probleem helaas en zijn daardoor niet geschikt voor de bovengemiddeld geschapen man. Alleen hun Circus string is ruim genoeg. Jammer want ik vind de stoffen en vormgeving wel erg mooi. Ik beveel het bedrijf zeker aan en het product kwa kwaliteit ook maar helaas zou ie voor mij wat ruimer mogen. Een maat groter lost het ook niet op want dan zit ie weer niet strak genoeg om mijn middel. Verder wel een leuke string om te dragen maar niet in gezelschap van anderen zoals in een kleedruimte.

Snelle levering, mooie sokken

Mooie sokken, juiste kleuren

Zoals altijd: top

Webshop en de winkel Altijd goed: service, assortiment, verzending

Bestellen eenvoudig, snelle levering. Tevreden. En Body-Style net zo oud als ik, als dat toch geen korting waardig is ?

Mijn vrouw was er zeer blij mee

Top service!

Online wat besteld en door PostNL niet bezorgd. Gelukkig was het artikel nog op voorraad en werd het door Body-Style nageleverd met Track & Trace. Echt top!

Nou top geleverd

Het ruilen van een kapotte sok ging snel maar er is wel een probleem, zie onder

om de kapotte sok terug te sturen moest ik zelf de verzendkosten van € 4,50 betalen. Dit zou vergoed worden was gezegd maar mooi niet. De nieuwe sok werd gratis verzonden dat is toch normaal in dit geval! Dus krijg ik een beschadigd product en dat kost mij dan € 4,50 Dat kan toch niet! Die € 4,50 moet gewoon aan mij vergoed worden! Mijn klantnummer is 54766 15-0ktober 2021 Dit is inmiddels opgelost, ik heb de verzendkosten terug gekregen!

Prima, goede service, veel artikelen verkrijgbaar.

Prima, fijn dat je een vraag of opmerking bij de bestelling plaatsen. Er wordt snel op gereageerd. Tip: bij aanklikken van 1 artikel kunnen zien in welke kleuren het verkrijgbaar is/ op voorraad is.

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.