Perfect product en levering

Ik heb al jaren een Sloggies in de kast. Ik had wat nieuwe nodig, en kwam bij Body-Style terecht. Ik ben helemaal tevreden met dit bedrijf. Levering keurig op tijd, in een top verpakking. Als ik weer wat nodig heb, ga ik dat weer hier doen.

Snelle, nette levering van de bestelde items. Duidelijke website met mooi assortiment. Ik heb al eerder online besteld en doe dat vast en zeker nog weer eens.

Bestelling snel ontvangen

Bestelling snel ontvangen

Altijd goed

Mooie producten

Helemaal prima!

Snelle verzending en blij met wat io heb besteld

Mooi verpakt snelle levering

Bestellen ging makkelijk en snel keurig bezorgd!

Overzichtelijke site, snelle levering

Goede en ruime keuze in producten

Al jarenlang bestel ik met regelmaat sokken van het merk Hudson. Dit doe ik altijd per internet en dat gaat altijd prima.Keurig en netjes verpakt en snelle levering!!

Alles prima geregeld

Het liefste ga ik altijd ff langs de mooie winkel in Alkmaar. Maar nu door omstandigheden geen tijd. Dus blij dat ik het via de webshop kon regelen.

Goede eerste ervaring

Voor het eerst iets besteld, snelle en nette levering.

Bestelling gedaan via de website. De volgende dag kon ik het meteen afhalen. Erg vriendelijk personeel, ze pakte het product goed in.

Prima sokken

De bestelling gaat erg vlot.

Zeer snel!!

Heel correct verlopen.

De bestelling was heel snel bij mij afgeleverd.

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment, duidelijke beschrijving en snelle levering

Prettig en snel

Als altijd prima.

Als altijd prima.

Snelle levering duidelijke site en pakket makkelijk te volgen.

Bestelling is snel en goed geleverd.

Prima service en duidelijke website

Hudson (Kühne) sokken besteld voor scherpe prijzen! De levering en verzendinfo was uitstekend en ook nog snel met briefpost van Postnl !

Fijne webshop.

Fijne webshop. Vriendelijke klantenservice.

Kousen van goede kwaliteit

De bestelling liep vlot, net als de levering. De kousen zijn van goede kwaliteit. Heel tevreden dus.

altijd goed

Levering is altijd erg snel en netjes ingepakt. Mijn favoriete winkel voor sokken en kousen.

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.