Snel en klantvriendelijk

Goede klantenservice. Snel binnen gekregen.

Super snelle en vriendelijke service!

Fijn om online te kunnen bestellen en de volgende dag al m’n bestelling binnen te hebben!

Een jarenlang begrip in Alkmaar. Voor deskundig advies en nu met fijne bezorgservice!

De winkel is verhuisd naar de Laat. Maar het voelt nog steeds vertrouwd. Altijd foed en deskundig advies. Vertrouwde gezichten en je wordt altijd vriendelijk geholpen. Nu mijn bestelling via de webshop gedaan. Ook prima en snel geleverd voor de Kerst.

Snelle, keurige levering!

Snel en prima geleverd! Mooie kniekousen van Bonnie Doon. Alleen de argyle kousen vallen bij de kuit veel smaller, dus let daar op.

Snelle Top service

Besteld en heel snellen huis.

Uitstekend.

Snelle levering van de bestelde spullen..

klantvriendelijk en snelle verzending

Ik vond het fijn dat ze mij belde en vroeg hoe ik het liefst bezorgd wilde hebben. Het kon ook door de brievenbus gedaan worden.

Gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. Levering zeer snel via brievenbus.

Goed en snel geleverd

Snel kunnen bestellen via een goede website. Ook was de bestelling er snel. Top geregeld.

Uitstekende service tot aan de deur.

Super snelle levering, mijn bestelling werd keurig netjes thuis bezorgd. Vooraf ontving ik een telefoontje met de mededeling dat ze bestellingen in Alkmaar zelf bezorgde en of het gelegen kwam. Dus toch nog mijn nieuwe panty aan met de kerst.

"Afhalen in winkel" gekozen, maar dat kan nu natuurlijk helemaal niet. Snel en super opgelost. Sokken netjes thuis bezorgd. Bedankt!

Prima, snel en goed!

Snel en goed

Snelle keurige levering Ga zo door

Top geregeld!

Direct de volgende dag in huis. Mooi ingepakt, lief kaartje erbij. Super kwaliteit. Nette prijs. Net als in de winkel eigenlijk. Perfect, wij komen terug.

Goede indruk

Goede en snelle service, ondanks de Corona/lockdown drukte

Zeer positief

Artikel heb ik heel vlot ontvangen. Het was leuk ingepakt. Heel goed verzorgd.

Snelle klantgerichte service, bestelling keurig ingepakt en ook nog eens thuisbezorgd!

Dinsdag 15 december bestelling geplaatst. De dag erna telefoontje ontvangen dat de bestelling thuisbezorgd wordt diezelfde middag. Keurig de bestelling in kerstpapier ingepakt. Complimenten !! Ik kom graag weer bij jullie terug in de toekomst!

Geen pakket ontvangen

Ik wachtte op mijn pakket maar heb helaas nog niets ontvangen. Dus mail terug gezocht en er staat dat het al wel bezorgt is. Vr Gr lia schuit

Altijd goed

Betrouwbaar

Geheel positief

Zoals hier boven beschreven

Altijd goed.

Een jaartje ouder als het bedrijf zelf, klant vanaf mijn jeugd, voor lekker maillots en later panty's. Gewoon in de winkel, woonde toen nog in Alkmaar.Een stevige puber maar altijd kunnen slagen in een maatje groter en toch modern. En nu een jaartje ouder, hetzelfde maatje meer en in een andere provincie, vind ik nog steeds, nu online dan, goede en moderne panty's. leggings e.d. En nu de laatste bestelling waren het sokken. Snelle levering, keurig verzorgd met een gezellig kaartje erbij.

Snel geleverd en ook leuk ingepakt als kadootje.. dat was mn vraag

Snel geleverd en ook leuk ingepakt als kadootje.. dat was mn vraag

De bestelling is snel en in goede orde geleverd.

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.