Super snel geleverd! De website kan beter.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Goed assortiment, netjes verpakt, goede retour service

Het was weer, zoals altijd, prima geregeld.

Héél vriendelijke mensen, goed advies en geen moeite is ze te veel. Online bestelling wordt, indien nodig, gewoon aangepast en via een extra betaalverzoek is alles zo geregeld! Echt klasse zaak en ga hier zeker niet weg!

Ouderwets goed

Om de zoveel tijd koop ik wat bij jullie en het wordt altijd stipt op tijd en correct verstuurd.

Bedankt voor snelle levering

Bedankt voor snelle levering

Fijne bh

Fijn artikel Maar ik heb er nog een tegoed Het zou prettig zijn als vermeld werd wanneer een artikel nog niet op voorraad is

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Conform verwachting

De bestelling werd conform verwachting afgeleverd. Ook werd ik meteen op de hoogte gebracht toen enkele items van de bestelling tijdelijk niet op voorraad waren. Helemaal ok dus.

Geen correchte afhandelingen tijdens winkelen en bestellen

Het is echt heel jammer, want ik ben al 30 jaar klant van jullie. Sinds een jaar via de webshop omdat ik niet meer in de stad woon en laatste tijd is het uiteraard nodig om via de webshop te winkelen. Dat gaat niet onder veel genot. Nu heb ik een bestelling ad 105,- gedaan, die is bevestigd, maar tot mijn verbazing staat mijn winkelmandje nog vol met diezelfde en reeds besteld items. Ook tijdens het winkelen zelf en verspringen naar een eerder gekozen artikel, gaat niet goed en vooral niet soepel. Het is dat ik nu echt wintersokken nodig had ivm thuiswerken. Ik raad aan dat jullie websitedesigner een revisie doet

Goede, duidelijke service en website

Bestel hier vaak beenmode e.a. artikelen. Goed en duidelijk bestel/betaalproces en op afgesproken dag bezorgd. Betrouwbaar in alle opzichten.

Zeer goede pasvorm

Vlotte levering.

Snelle correcte zending van wat ik besteld had

Zie boven

Vlotte levering

Artikelen zijn geleverd in de afgesproken tijd. Goede prijs.

Prima ,netjes verpakt , snel geleverd!

Mijn eerste ervaring met Body Style is echt helemaal prima! Volgende keer zou ik ook weer deze keuze maken .

Snel, goed en netjes

Duidelijke website met een ruime keuze! Snel verzonden en netjes verpakt!

bereikbaar en verstand van zaken

telefonisch overleg bij twijfel helpt. order vlot afgehandeld inclusief één retour.

Zeer goede ervaring

Bestelde redelijk laat in de middag, maar toch netjes de volgende dag in huis.

Zeer correct

Goede ervaring met online bestellen, zoals al eerder ondervonden

Goede sokken

Het blijft tobben als je meer dan een soort wilt kopen. Ik heb wel 15 keer geprobeerd, telkens verspringt het aantal. Pas bij de aller laatste keer (na twee dagen) is het gelukt. Jammer, want de sokken zijn erg goed. Ik weet niet hoe je dat in sterren vertaalt.

top service en assortiment

Body Style heeft werkelijk alles op het gebied van beenmode en verkoopt daarnaast mooie lingerie. Vooral wanneer je iets specifieks zoekt dat niet direct in ieder warenhuis is te verkrijgen biedt BodyStyle een oplossing. Daarnaast hebben ze een prettige website waarop je ook online makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Uitstekende service, je kunt ook altijd raad vragen van de professionele verkoopsters bij Body Style.

Mijn order netjes en met inzet afgehandeld.

Helemaal top

Zeker een aanrader

Snel geleverd, alle producten van de bestelling ontvangen.

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.