Snelle service en heerlijke sokken

Heel blij met de service van de site. Makkelijk bestellen en snel verzonden. Heerlijke sokken van Falke.

Prima, snelle levering, goed verpakt

Accuraat, alles is naar wens verlopen .

Sokken zonder rand besteld, de volgende dag al in huis.

Mooie producten en super snelle levering.

Mooie producten en super snelle levering.

Online bh besteld en na een half uur al berichtje dat ik hem kon ophalen. Lag keurig voor me klaar in de winkel. Personeel ook altijd vriendelijk en behulpzaam

Snelle levering, precies zoals verwacht.

Goede prijs, snelle levering, precis zoals verwacht.

perfect

Eindelijk een paar kniekousen die lang genoeg zijn Steeds miskopen gehad, ben er echt blij mee Dank U wel !!

Goede en snelle service

Alles goed verzorgd aangekomen

Alles prima verlopen

Zeer tevreden klant

Mooie collectie van mijn favoriete merk en met een leuke aanbieding. Werd snel en mooi verpakt geleverd.

Prima site, snelle levering van mooie producten

Z

Wat fijn dat er nog winkels zijn met persoonlijk contact!

Naast kwalitatief goede merken zijn de medewerkers super aardig en deskundig.

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Snel geleverd. Ophalen afhaalpunt kan ook. De gekochte legging leek op het oog te klein maar rekt zo goed mee dat-ie als gegoten zit. Betrouwbare en op service gerichte winkel wat mij betreft. Een aanrader.

Fijne site en veel info.

Communicatie ook perfect wanneer iets onverhoopt niet leverbaar mocht zijn.

Geweldige service!!

Ik bestelde twee maillots en werd vervolgens gebeld. Of het klopte dat ik 2 verschillende maten wilde hebben? Ik had dus even niet opgelet. Nadat ik uitlegde hoe mijn ‘gewone’ kledingmaten zijn, kreeg ik advies en werd mijn bestelling aangepast! Zo fijn, dat maakt een webshop minder anoniem. En de maillots kwamen vervolgens heel snel aan en zitten prima!

Wel vervelend: mailtjes om deze beoordeling in te vullen.

snel en goed

Mijn favoriete winkel voor kousen, panty's en sokken!

Superservice!

Al heel wat jaren klant en bestel altijd per internet. Goede merken en keurig verpakt. Zeer tevreden klant nog steeds!

Al het bestelde was prima

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Ik kom er al jaren en de volgende dag in huis

Gedaan wat belooft

Niets om aan te merken

Alles is verlopen zoals het zou moeten zijn. Mijn bestelling was zeer netjes ingepakt, werd zeer snel geleverd, Top!

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.