Mooie kleuren. Wel prijzig voor een kleine canvas

Vele mooie opties om een mooie college te maken

Zelf in basis een foutje gemaakt met het maken van een collage met 50 foto's. Plaatste mijn gebruikte foto's voor de collage in een folder "gebruikt" om een goed overzicht te houden op de resterende foto's. Bij het uploaden ging het mis gezien het systeem kijkt naar de de folder waaruit de foto's zijn geplaatst in de collage. Dus opnieuw begonnen maar kwam tot de ontdekking dat de collage templates random zijn en ik verschillende foto's weer moest aanpassen op ander formaat. Leer voor mij voor een volgende keer maar optie voor jullie om hierover iets te vermelden. Vriendelijke groet, Huib de Vries

Nog mooier dan verwacht.

Heel mooi geworden.

Goede service!

Snelle terugkoppeling bij vragen, geduldig en goede service!

Super makkelijk en mooi resultaat

Een gezellig poster met mooie herinneringen is zo gemaakt op deze site. De kwaliteit is goed. Mijn vorige poster heeft een jaar in huis gehangen en ziet er nog als nieuw uit

Prachtig, net zoals voorgesteld

Prachtig en veilig verpakt en ook veilig afgeleverd. Mooi resultaat. Net zoals verwacht

Super service

Zeer tevreden met de fotocoĺlage poster. Snelle service,vrijdag besteld dinsdag in huis.

Fotocollage ziet er goed en verzorgd uit.

Goed verpakt thuisbezorgd gekregen. Ik ben tevreden over het resultaat.

perfect

Alles is verlopen zoals gevraagd geleverd op het juiste tijdstip

Erg tevreden

Vriendelijke ontvangst, uitleg en hulp. Mooi resultaat, echt een aanrader!

Schitterende collage

Heit eindresultaat ziet er bijzonder mooi uit. Robuuste lijst en mooie afdrukken

Top, makkelijk te maken en snel geleverd!

Top, makkelijk te maken en snel geleverd!

Mooie kwaliteit

Eenvoudig om collage te maken. Fijn dat gelijk wordt aangegeven of de kwaliteit van de foto goed is of niet. Het eindresultaat was nog mooier dan ik had verwacht. Zeer tevreden.

Product gemaakt en geleverd zoals verwacht.

Fantastisch mooie poster

De poster is zo mooi geworden, ik had veel foto’s gemaakt van oude dia’s die op de collage veel mooier zijn dan op mijn iPad. Helemaal blij met de collage, mooi werk.

mooi product

eerste druk zaten fouten, maat netjes opgelost, nu wel tevreden

Uitstekende service

Wij hadden een mooie collage gemaakt van verschillende foto's en onze bestelling geplaatst en betaald. De dag nadien kregen we een vriendelijke mail van Easycollage met de melding dat 1 foto bij controle erg klein was, en een blokkerig resultaat zou geven.. We kregen tips om de originele foto op de juiste manier te downloaden... We werden verder op de hoogte gehouden van verzending en leveringsdatum. De collage is prachtig en de foto's zijn van uitstekende kwaliteit! Bedankt voor de mooie service!

Klantgericht, snelle service en een goede website

Geweldig dat ik bericht kreeg dat een aantal foto's niet goed waren. Ik kon het verbeteren en kwam de collage er goed uit.

Heel mooi resultaat!!!

Ik ben zeer tevreden over mijn collage poster: zeer mooi en goede service!!!

Geweldige kwaliteit!

Samenstelling op de site werkte gemakkelijk en het geleverde was helemaal zoals gehoopt. Super goed!

Goeie service en mooie kwaliteit

Tussen de grote hoeveelheid foto's was het mij niet opgevallen dat er een dubbele tussen zat. Gelukkig wordt de collage altijd gecheckt. Ik kreeg netjes een email met de vraag of ik dit zo wilde houden of aanpassen. Nadat ik het had aangepast werd de collega pas gemaakt. Het eindresultaat ziet er weer super uit!

Heel mooie collage

Heel aangenaam verrast. Gemakkelijk te ontwerpen en de uiteindelijke collage is net zoals ik ze gemaakt heb. Afmetingen kloppen. Mooie klare foto's, vlotte levering. Mooi tegen mijn muur. Een topper. Heel heel blij.

Snel, professioneel, meedenkend

Heel tevreden, mooie kwaliteit, goede servers

Fijne communicatie en perfecte levering

Prima service, denken echt met je mee

Zwart/wit collage opgestuurd met 1 kleurenfoto in het midden. Kregen een mailtje of dat ook echt de bedoeling was. Was de bedoeling, mar echt heel leuk dat het opgemerkt werd!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam