Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijk programma om foto's op de juiste plaats te zetten in de collage. Goede kwaliteit en snelle levering!

Perfecte Service

Mijn foto was te laag in resolutie en werd heel uitgebreid gemaild welke stappen ik kon doen om dit op te lossen. Voelde me niet als een nummer!

Topkwaliteit geleverd

Weer een mooi afgewerkte canvas ontvangen

Zeer snelle levering, en mooi uitgevoerd

Goed communicatie snelle levering en uitvoering zeer goed, ik ga zeker vaker bedtrllen

Hele mooie collage's

Alles was top, zeker aan te raden om hier je collage's te bestellen!

Prima afdrukken, keurig verpakt.

In 1 collage had ik 1 foto per ongeluk 2x toegevoegd. Dit had ik zelf niet gezien. Kreeg keurig een mail met een waarschuwing, zo kon ik de collage nog aanpassen.

Zeer tevreden!

Snelle levering en als er iets is wordt het meteen opgelost. Het product is mooi gemaakt. Kortom ik ben heel tevreden!

Mooie collage gekregen

Ik werd gemaild voor andere fotos te gebruiken zodat de collage mooier zou worden heel fijn de samenwerking

Prachtig geworden

Ondanks dat ik zelf niet alle foto's haarscherp had ingezonden is het mooi en fantastisch geworden, zo blij mee

Hele goede ervaring

Mijn ervaring was heel goed. Ik had 2 dezelfde foto's en werd er op geattendeerd. Ook werd het heel snel bezorgd waar ik heel blij mee was

we werden keurig geattendeerd op dubbele foto,s. Telefonisch contact gehad en opgelost. Prachtige poster in heel goede verpakking ontvangen.

Aanrader!

Op korte termijn bedacht dat een poster met foto's van ons samenzijn van de afgelopen 25 jaar een leuk cadeau zou zijn. Alle foto's even snel erin gezet en afgerekend. De volgende dag kreeg ik een mail waarin ze aangaven dat er dubbele foto's in de collage zaten. Echt fijn dat er meegedacht wordt. Een aanrader dus!

Eenvoudige software en fantastisch resultaat

Je kan de collage helemaal naar eigen inzicht maken en het resultaat ziet er super uit.

Het programma zeer gebruiksvriendelijk

Het programma biedt veel verschillende lay-outs, waardoor je de vrijheid hebt om zelf te bepalen waar elke foto geplaatst wordt. Dit maakt het creëren van een fotocollage niet alleen eenvoudig, maar ook erg leuk en persoonlijk.

Prachtig resultaat!

Had niet verwacht, dat het er zo mooi zou komen uit te zien.

Erg mooi

Prachtige collage.

Geweldig mooie pooster

Mooie kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd;

Super snel en mooi

Maandag een collage gemaakt en woensdag al klaar en kwaliteit van de foto’s was top

Goede ervaring

Prima kwaliteit foto’s en prima lijst. Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Super service en persoonlijke aandacht!

Bij EasyCollage kijken ze mee naar het gewenste resultaat! Dat waardeer ik enorm! De prijs/kwaliteitverhouding is goed! Echt waar voor je geld!

Zeer mooie foto collage ontvangen.

Dit keer een foto collage in sepia kleur laten maken. Erg mooi geworden zeer tevreden mee. Afgesproken dat het in de avond bezorgd zou worden dit is helaas niet gebeurd volgende dag stond de lijst bij mijn voordeur. Niet correct van post nl.

Goede website en print

Collage tool op de website is goed te hanteren en biedt voldoende keuze in afmetingen en indelingen. De uitgeprinte collage was goed van kwaliteit.

MOOI!!

Mooi resultaat, mooier dan ik verwacht had! Snelle levering.

Geweldig!

We hebben een prachtige collage op aluminium laten maken met hele mooie foto's van ons gezin. Het is een pronkstuk in ons huis! Heel blij met de kwaliteit en de heldere kleuren. EasyCollage is wat ons betreft een echte aanrader!

Mooie collage gemaakt en de afdruk 80x60 is er scherp.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam