AANRADER!!!

Ik heb onlangs een poster laten ontwerpen en afdrukken, en ik ben ontzettend tevreden! Het contact verliep vriendelijk, behulpzaam, vlot en professioneel, de levering was razendsnel, en de kwaliteit van de poster is werkelijk prachtig. Echt een aanrader!!!

Heel gebruikersvriendelijk!

We hebben EasyCollage gebruikt voor een fotocollage die we kado gaan geven aan een vriend die binnenkort 50 jaar wordt. Het programma is heel gebruikersvriendelijk. Zonder instructies kom je tot een mooi resultaat. De levering gaat supersnel!

Zeer mooi resultaat en van zeer goede kwaliteit

Zoals altijd schitterende fotocollage ontvangen.

Goedemorgen, Wel wil ik één dingen melden wat jullie niet verwijtbaar is maar de transporteur. De fotocollage werd geleverd in een grote platte doos met 'fragile'etc op de doos geplakt maar er zag een behoorlijk gat/beschadiging aan midden op de doos, precies aan de kant van de collage. Gelukkig zat op dat stuk net een dubbel stuk folie. De 1e laag folie was beschadigd maar de onderste gelukkig niet. Anders had er echt een gat in gezeten. Verder was de collage weer super! Helaas lukt het via uw systeem niet om een foto van de beschadiging mee te sturen.

Prachtige fotocollage

Prima geholpen

Snelle levering, perfect afgewerkt

Reeds jaren fan , steeds mooie afwerking. Heel makkelijk te gebruiken

Mooie poster snel thuis bezorgd

Heel blij met nieuwe poster!

Supermooie collage!

Eenvoudig te maken, snelle levering en ziet er supermooi uit.

Prachtige poster

Het was heel eenvoudig om een mooie collega te maken en om elke foto op de juiste plek te krijgen. Ook het gedrukte resultaat ziet er fantastisch uit. Wij hebben een hele blije Moeke, en de postee krijgt een centrale plek in haar appartement. Dank jullie wel ook voor de snelle levering! Zondag besteld, dinsdag in huis.

Mooie kwaliteit en vlot bezorgd!

De foto collage is eenvoudig te maken en te bestellen.

Geweldig!!

Supermooi geworden, goede kwaliteit, heel tevreden..

heel gemakkelijk

een leuk, persoonlijk cadeau met weinig werk. Heel veel keuze uit verschillende achtergronden en stijlen, en heel gemakkelijk te maken. Een kind kan de was doen

Mooie kwaliteit

Al meerdere keren een mooie canvast besteld en ontvangen. Vooral het kiezen van een afwijkende afmeting is top! Heel blij met het resultaat!

Mooie eindresultaat

Prachtige poster. Erg handige magneet latje.

SUPER

Kwam er eerst niet uit, maar kon via watss app met iemand contacten en dat ging perfect. Wat resulteerde tot een super mooi canvas.

Makkelijk en snel met een mooi resultaat

Goede service en kwaliteit

Prettige website met mooie producten. Ben al een paar jaar fan. Bij vragen snel antwoord en goede afhandeling.

Niets op aan te merken

prettig programma om mee te werken, kwaliteit eindproduct geweldig.

ik heb een foto collage gemaakt op posterformaat van onze vakantie hoogtepunten. je kunt zelf de afmetingen bepalen. er is een aantal formats waar je uit kunt kiezen voor de opbouw van je collage, waardoor je niet zelf heel lang hoeft te puzzelen. Het inladen van de foto's gaat makkelijk, het bewerken is heel makkelijk. De bestelling werd snel geleverd en we zijn superblij met het eindresultaat, goede kwaliteit.

Prachtig

Prachtig snel . De 4 de die ik bij jullie besteld heb . Altijd tevreden.

Helemaal prima

Foto's en contact helemaal prima en ook mooi op tijd geleverd

prima resultaat

mooi resultaat, conform verwachtingen

Prachtige collage

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb voor het eerst producten van Easycollage gemaakt. Het programma werkt prettig. De communicatie en levering van de producten zijn goed geregeld. Over de kwaliteit van de producten ben ik erg tevreden.

Mooi

Mooi en goed product