Leuke fotocollage en ook duidelijke foto’s geweldig super blij mee

Makkelijk ontwerpen en makkelijk geleverd

Leuke collage maken was leuk en makkelijk. Snel geleverd, goede kwaliteit print op canvas. Resultaat was een hit.

Mooie foto collage

Gemakkelijk website, goede communicatie, mooie prijs en snelle levering. Ik ben super blij met het eind resultaat. Dank jullie wel.

Uitstekende website om een collage te maken

Goed programma om een foto collage te maken. Levertijd was goed.

uitstekend

ziet er mooi uit en snel geleverd

Makkelijk te maken, snel geleverd, prima kwaliteit. Niets op aan te merken.

Snelle service en mooi resultaat

Ben zeer tevreden met het resultaat en de levering verliep vlot.

Mooi resultaat

Het maken van de collage ging zeer vlot. De levering was op enkele dagen en ik ben zeer tevreden van het resultaat! Deze website gebruik ik zeker opnieuw

Zeer mooi

De collage is zeer mooi . Zeer tevreden van de afwerking .

Ontzettend tevreden over service, verzending en kwaliteit

Nadat ik mijn bestelling had verstuurd en betaald, bleken er 3 foto's van mijn fotocollage van een mindere kwaliteit. Wanneer ik de controle-button had gebruikt tijdens het ontwerp, was het niet nodig geweest. Deze button geeft super simpel dmv smileys aan of de kwaliteit van je gebruikte foto ok is. Ik werd bijna meteen hierop geattendeerd via de mail. Met de meneer van de klantenservice dit kunnen oplossen, die ruim de tijd voor me nam om dit op te lossen. Nogmaals dank!. Inmiddels de collage kunnen overhandigen en de ontvangers waren ontzettend blij.

Goede adviezen

Ze blijven zeggen wat je nog kan veranderen, zoals een portret staat er niet goed op

Supereenvoudig

Makkelijk, oom voor ouderen fie er gedn verstand van hebben

Super tevreden

Ik werd zelfs gewaarschuwd dat mij adres niet helemaal klote, en toch op tijd de bestelling gekregen. Daarvoor dank!

mooi product, goede kwaliteit en snelle levering

zeer tevreden over Easy Collage, is ook niet de eerste bestelling en zeker niet de laatste. Spijtig dat de bezorgdienst in de "track & Trace" info onduidelijk was, en zelfs na wat vertraging eigenhandig het afleverpunt veranderde.

Ik ben tevreden

Ik ben er bkij mee. Hangt in de keuken.

Van begin tot eind… super!

Eenvoudig te ontwerpen, met vele mogelijkheden. Snel thuis en het resultaat is geweldig. Kortom: supertevreden!

Iedereen kan een mooie collage maken

Het is een duidelijk programma Nadat ik mijn bestelling geplaatst had zag ik een paar foutjes. Na een kort mailtje werd mijn collage meteen weer op bewerken gezet. Na een paar correcties en fijn mailcontact kreeg ik al na 2 dagen mijn prachtige creatie bezorgd Ik ben zeer tevreden.

Mooie kwaliteit, goede service

Ik heb dankzij easycollage makkelijk en snel een mooie collage gemaakt. Digitaal zag het er prachtig uit maar eerlijk gezegd was ik wat huiverig voor het echte resultaat. Maar het is prachtig geworden! Het verzenden ging ook snel en zonder problemen. Al met al, super tevreden!

Super makkelijk te maken, snelle levering, en mooie kwaliteit

De templates zijn makkelijk te gebruiken, snelle levering en bovenal mooie kwaliteit, foto’s op canvas blijven erg mooi en scherp.

Makkelijke site Snelle levering Juiste verpakking Juiste kwaliteit Goede prijs

snelle levering, perfect product

prima !

Top resultaat en super service

Top resultaat en super service

Snelle levering en super mooie poster!

Heel tevreden

Mooie collage in aluminum besteld. Mooi resultaat en zeer tevreden.

Fantastisch mooie kwaliteit

Satijnbloem 37