Goede feedback en begeleiding

Er waren twee dezelfde foto’s door mij geselecteerd, ik kreeg daar bericht over zodat ik dit kon verhelpen. Ik ben heel blij met de collage

Mooi geworden en snel klaar!

Canvas schilderij (60x60) met 25 foto's is heel mooi geworden, makkelijk te maken op je telefoon en binnen 2 dagen in huis.

Voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit en snelle levering. Ben positief verrast!

Mooie foto's

Foto's zijn mooi afgedrukt, en prima verpakt. Ophangsysteem ook prima

Heel tevreden

Fijn programma om gemakkelijk een collage te maken, snelle levering en van goede kwaliteit.

super

prachtige collage en supersnel geleverd

Alles is volgens afspraak gegaan.

Keurig afgehandeld.

Top kwaliteit met haarscherpe foto's

Fotocollage op Alluminiun besteld. Kwam binnen een week binnen. Top kwaliteit.

Super content met fotocollage op canvas.

Mijn kleinzoon superblij met zijn cadeau. Andere kleinkinderen een beetje jaloers... Dus er zullen nog wel bestellingen volgen.

Mooi afgedrukt en snelle levering

Voorbeeld op de website is handig. Wordt precies zo afgedrukt. Levering is snel!

Mooie collage, kwaliteit goed en super snel geleverd.

makkelijk en snel

zeer gebruiksvriendelijke software om een poster met meerdere foto's samen te stellen. Binnen 24 uur thuis geleverd !

Echte meedenkers

Als ik weer een foto collage wil komt het hier vandaan. Ze denken mee en willen een goed product afleveren.

Makkelijk te maken collage.

Veel mogelijkheden om een collage te maken. Melding als er een foto niet helemaal in orde is. Goede service en snelle levering.

Mooi product. Goede kwaliteit

Ik had een paar onduidelijke foto's geupload. Daar werd ik op gewezen, ondanks dat je dat ook zelf kunt doen bij het maken (groene smileys).

Super in alle opzichten

Prime site en makkelijk om poster samen te stellen met de diverse mogelijkheden. Duidelijke prijsstelling en tot slot zeer snelle levering .

Mooie diepe kleuren van foto's, goed resultaat en vlot geleverd.

Al aantal keer besteld via EasyCollage en altijd zeer tevreden!

Uitstekende service en meedenken

Toen 1 foto niet goed leek te staan werd ik daarop geattendeerd via de mail, met de mogelijkheid het nog aan te passen. En ondanks dat toch een snelle levering!

Super mooie canvas collage

Een 50x50 canvas collage ontworpen via de website. Heel erg makkelijk en uitstekend kwaliteit! Aanrader

super...kwaliteit foto's is heel goed, snelle levering, gemakkelijk programma

kwaliteit foto's is heel goed, snelle levering, gemakkelijk programma

verzorgd, netjes

met de vorige collages die ik had gemaakt, zeer behulpzaam!

Helemaal geweldig

zo leuk geworden,heeft me wel veel moeite gekost .Maar het eind resultaat was het waard.Heel netjes afgeleverd.

Geweldig leuk kado om te geven!

It's all in the name........easy. Het maken van de collage gaat heel makkelijk. Fijn programma om de collage mee te maken. Het 'meeste' werk is de foto's uitzoeken die je graag in de collage wilt. De magnetische posterlatjes zijn top. Zeker een aanrader om zelf op te hangen of om kado te geven!

Ziet er prachtig uit!

Zoals ik helemaal had gehoopt!

top geregeld

snel geregeld