Weer een hele snelle service!

Heel fijn dat ik de collage nog een keer kom bestellen, en dat hij de volgende dag al verstuurd werd! top!!

Prachtige kwaliteit van de collage!

Erg goed.

Blij verrast met deze super scherpe foto’s op aluminium!

Prachtige collage op aluminium, ik ben al aan het uitzoeken wat ik nog meer laat maken. Erg makkelijk om te doen en snelle service!

Mislukte collage

De kleinere foto’s van de collage waren een stuk afgesneden waardoor ze niet symmetrisch meer waren (hoofd stond er maar nipt op) waardoor voor mij het geheel mislukt is. Het was als kado bedoeld, maar nu voor de vuilbak. Jammer van het geld.

Kwaliteit en verzenden is top.

Mijn eerste ervaring met easycollage is absoluut top, Zelfs de controle op dubbele foto’s en het navragen of dit de bedoeling was, is het bewijs dat ze betrokken zijn bij de klant. De foto’s hebben een goede kwaliteit en de afwerking zoals ik mij dit had voorgesteld. Verzending is correct.

Makkelijk om het te maken en en heel goede service,echt tevreden.

Duidelijke beschrijving

Super gave poster

Super gave, mooie poster. Snelle levering . Echt top. Als ik ooit weet een poster wil met fotocollage bestek ik heb zeker weer hier.

Super geworden

Mooie foto's op 50x70 en aanrader voor anderen om hier wat te bestellen

De collage was makkelijk te ontwerpen. De kwaliteit zeer goed en hij werd snel bezorgd. Ik ben ontzettend tevreden!

Zeer vlotte levering en super resultaat!

Supersnel en topkwaliteit!

Zelf samenstellen was heel simpel, veel mogelijkheden. Na het bestellen was het snel binnen en de foto's zagen er super goed uit. Allemaal scherp, zelfs al zaten er hele oude foto's tussen. Heel blij mee!

Top !

Mooie kwaliteit en super snelle levering.

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Supersnelle levering!!!

Prachtige collage op aluminium besteld voor vrienden die gingen emigreren. Het was alleen kort dag (zondag) met plaatsje van onze bestelling, dus bij opmerkingen in het bestelproces de vraag gedaan of we het voor woensdag binnen konden hebben. Vervolgens kreeg ik op maandag al mail dat het productieproces al gestart was en dat we het de volgende dag al in huis zouden hebben. Dank voor deze supersnelle service!!!!

Makkelijk programma.

Het werkt echt makkelijk en veel keus. Fijn ook dat er aangegeven wordt of de foto's goed genoeg zijn. Kortom echte aanrader.

Ik ben tevreden met mijn canvas foto collage

tevreden

super

het werken met EasyCollage werkt zo makkelijk, alles is helder op de website en heel makkelijk maak je je product, de afhandeling is heel netjes en correct, en het eindproduct ziet er goed uit, met heldere kleuren, ik ben uiterst tevreden en zal zeker nog meer bestellen vis EasyCollage. Mélanie

Super service en een hele mooie collage!

Easycollage heeft een super service, snelle levering en een mooi product. Zeker aan te raden!

Goede kwaliteit, goede service en snelle levering!

Goede kwaliteit, goede service, snelle levering. Ook het samenstellen van de poster met vele keuzemogelijkheden is makkelijk te doen. Heel fijn dat er ook een melding komt, wanneer de foto niet duidelijk kan worden weer gegeven op de poster. Kortom, ik ben een zeer tevreden, steeds terugkerende klant, die Easy Collage aan iedereen kan aanbevelen!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Wij zijn blij met de collage van onze familie fotoshoot. De kleuren zijn prachtig. Het resultaat wijkt niet af van de digitale versie. Binnen een aantal dagen werd het keurig verpak thuis afgeleverd

Goed en snel geleverd Top

Goed en snel geleverd Top

Snelle levering, mooi resultaat.

Mooie collage

Ook deze keer weer prima tevreden over de collage. Keuze uit veel indelingen en formaten. Een fijne herinnering aan de vakantie.

Gemak, snelheid en perfectie

Veel mogelijkheden en wat een gemak! Een fluitje van een cent om te maken op de website en na digitale verzending binnen enkele dagen retour. En een prachtig resultaat! Helemaal prima!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam