Great service and easy to deal with

I ordered a poster collage recently, the platform is easy to navigate through, quality is great, and delivery fast and easy… what more could you need? Dank je wel for your great service.

Top collage!

Voor het eerst een foto collage gemaakt voor een vriendin die 50 jaar word. Het is heel makkelijk om dit te doen met EasyCollage. Snel na de bestelling kreeg ik een mailtje dat er 1 foto niet goed geschikt was, met uitleg hoe dit te veranderen, echt een top service! Daarna werd de collage heel snel geleverd, en hij is prachtig!

Gweldig resultaat

Elke keer weer een mooie collage voor in me huis. Mooie kleuren modellen en goede matrialen. Ik heb hierdoor heel wat mooie herrinneringen aan de muur.

Fraaie kwaliteit, snelle levering en meedenken

Ik heb de aluminium lijst besteld. Prachtig! Het was een verjaardagscadeau en aflevering zou normaal pas twee dagen na de verjaardag zijn. Daarom had ik gevraagd of eerdere levering mogelijk was. Ik kreeg vrijwel direct een reactie dat ze hun best gingen doen. Vervolgens is de lijst op de verjaardag bezorgd. Zonder extra kosten. Top!

Super vriendelijk

Super goed geholpen Meegedacht hoe ik mijn schilderij op tijd in huis kon krijgen. Ook goed geholpen met hoe ik mijn schilderij moest aanpassen.

Geweldige fotocollage

Van onze fotoshoot een collage gemaakt op aluminium. Echt geweldig mooi! Staat ook heel mooi aan de wand. Service was top en snel geleverd!

Collage aangeleverd. EasyCollage gaf aan dat sommige foto's niet goed over kwamen. Goed meegedacht! Snelle en adequate bezorging. Kwaliteit: perfect! Aan te bevelen.

Mooi resultaat en goede service

Zeer tevreden, mooi eindresultaat geworden en dat nog binnen 2 dagen leveren. en nog een fout opgelost na de tip van jullie dat er per ongeluk twee de zelfde foto's in waren gezet door mij.

leuk om mee te werken

Je kan naar eigen inzicht iets leuks maken. al vind ik wel dat er voor jongens niet al teveel keuze is wat betreft de achtergrond. Geen voetbal of school b.v. De prijs is ok redelijk, al zijn de ophang houtjes wel vrij prijzig.

Makkelijk programma en snelle levering met mooi resultaat

Leuk en makkelijk programma wat tussentijds makkelijk is op te slaan, waardoor je er later weer in kan werken om aanpassingen en verbeteringen te doen. Een snelle levering, goed verpakt met mooi resultaat.

top kwaliteit

Wat een mooie poster is het geworden. Kwaliteit en service waren super.

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestal al 10 jaar fotocollage’s bij easycollage. Erg tevreden. Goede kwaliteit van het product, snelle levering en gemakkelijk online te maken.

was heel mooi

snelle levering , met een mooi resultaat.

Mooie kwaliteit

Aan de telefoon wordt je vriendelijk behandeld.

Goede feedback

Erg tevreden over het resultaat maar vooral over het feit dat ik geïnformeerd werd per mail over een aantal foto’s die niet goed gekaderd waren en ik dit nog heb kunnen aanpakken.

Zeer mooi product en heel snel geleverd

Echt snel geleverd en een heel mooi product

Snelle levering van goed product

Papieren poster is in sommige situaties leuker om te geven dan een fotoboekje. Heel blij met deze website, bij telefonische vragen wordt deskundig en snel naar oplossingen gezocht!

Prachtige afdruk van mijn collage

Een dubbele foto in de collage werd vastgesteld voor de afdruk en kon tijdig verholpen worden. Zeer goede dienstverlening.

Zeer tevreden, blij mee!

Er word door goed meegedacht en meegekeken na het plaatsen van de bestelling. Zo word er een optimaal resultaat behaald. We zijn heel blij met de collages

Supergoed!

Zeer tevreden.

Erg persoonlijk en attent. Superfijn! Dus dik tevreden. Zowel ik als mijn oudtante en degene voor wie ze het gemaakt had. Onmeunig bedankt voor deze ervaring! Maakt dat we er vaker gebruik van gaan maken en er positief over zullen ventileren.

Snel en mooi!

Zondag besteld en dinsdag aangekomen! Zeer tevreden! Super mooi

Snel, en goede kwaliteit

Makkelijk, snel en goede kwaliteit, tevreden!

Collage nog niet bezorgd

De collage zou bezorgd worden op zaterdag 3 juni, het is nu donderdagavond 8 juni en de poster is nog staads niet bezorgd, dus ik kan de kwaliteit nog niet beoordelen.

Nog niet ontvangen

Collage nog niet ontvangen...

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam