Prachtige collage!

Ik heb jaren geleden al eens een collage besteld voor mijn vader en het resultaat was prachtig! Daarom deze keer weer gekozen voor Easycollage en ook nu superblij met de collage!

Handig, goede kwaliteit en snel

Handige software, goede foto-kwaliteit, snelle levering

Ik heb een collage gemaakt voor mijn kleinzoon. Hij werd 18 jaar, v.a. Zijn geboorte tot 18 jaar. Het is prachtig geworden.

Heel mooi, tevreden en een snelle service

Goed product en prima service.

Mijn samenwerking met Easy Collage is mijn uitstekend bevallen.

bestelling binnen op het moment dat je wilt

Ziet er heel mooi uit, voldoet precies aan de verwachtingen

De collage is zo mooi!

Voor onze bruiloft hebben wij een collage gemaakt van onze afgelopen 13 jaar samen zijn, de komst van de kinderen. Deze foto’s in een collage op poster gemaakt en nu in een fotolijst gestopt. Het is echt supermooie geworden. Leuk ook het gebruik van quotes. Wij zijn echt blij met ons resultaat en benieuwd hoe de reacties straks met onze bruiloft zullen zijn!

Snelle levering en goede kwaliteit

Erg tevreden over de snelle levering en de goede kwaliteit van de collage. Enige nadeel vond ik dat je de grote/formaat/model van de fotokaders niet handmatig kan aanpassen. Deze zijn een vast gegeven. Het zou fijn zijn als je deze naar eigen wens nog wat kan aanpassen.

Mooie scherpe print en snelle levertijd

Ruime keuze in samenstelling en aantal foto's. Het resultaat is een mooie scherpe print van de foto's. Prijs vind ik wel wat hoog.

Alles klopte!

Van begin (makkelijke online tool voor het maken van de collage) tot aan de snelle levering en de perfecte kwaliteit. Aanrader!

Super kwaliteit en service

Ik kreeg een mail dat er dubbele foto bij zat. Superfijn. Snelle levering ook en op beide collages zien de foto's er scherp uit! Heel blij mee.

Snelle levering. Fijne poster. Mooie afwerking en kleuren.

Ik zal zeer zeker een volgende bestelling weer bij EasyCollage plaatsen.

Super service en snelle levering.

Nadat ik mijn collage had aangeleverd, kreeg ik binnen 10 minuten reactie omdat paar foto’s niet goed waren. Er werd snel en erg goed meegedacht. Top!

Super mooi canvas

Erg blij met mijn canvas mooie kwaliteit !!! Enige puntje was dat ik avondbezorging koos tussen 16.30 - 19.00 en hij werd om 13.30 ineens bezorgt dus was niet thuis...

Collage gemaakt en er was dus blijkbaar een foto niet scherp genoeg, kreeg daar gelijk een mail over zodat ik het kon aanpassen. Zodra ik dit had gedaan werd hij gelijk verzonden en was de volgende dag al bezorgd! Nette kwaliteit, er werd snel gereageerd op de mail en het canvas maken ging heel gemakkelijk

Super collage snel geleverd

Mooie collage. Goed verpakt. Snelle levering

Heel mooi geworden, snel geleverd en gelijkal een mail gestuurd vanuit easy collage dat er 2 foto's niet super duidelijk waren, erg attent!

Tamelijk tevreden

Over de service niets dan goeds! Ik had een collage gemaakt en een deel van de foto's heeft veel teveel rood. Van diverse foto's is het gezicht veel te rood. Het kan er net mee door, maar het is niet dat ik zeg wat een prachtige collage is het geworden. Dus alleen acceptabel. Voor de service beveel ik hen aan. Maar hoe de foto's eruit komen vind ik een gok.

Erg gemakkelijk in het gebruik, prima kwaliteit poster, snelle levering

Een poster besteld met 48 'maandfoto's' van de eerste vier jaar van mijn kleinzoon: iedere maand een foto. Een goed ontworpen web-interface, werkt heel gemakkelijk en intuïtief. Veel keuze in posterformaten. Het uploaden, plaatsen en eventueel verder bewerken van foto's gaat vlekkeloos. Snelle aflevering en poster ziet er perfect uit, goede kwaliteit papier. PS. Ik ben géén medewerker of aandeelhouder van EasyCollage :)

Super snelle service, mooie kwaliteit

Ik schrijf niet snel een review maar in dit geval vind ik dat ik dat wel moet doen: voor het eerst een fotocollage (aluminium, 70X70) via EasyCollage besteld. Binnen 2 dagen in huis. Fotocollage was zeer goed verpakt. Erg mooi geworden. Als ik dan toch 1 klein minpuntje mag noemen; de software zou iets geavanceerder mogen zijn: er is bijvoorbeeld geen mogelijkheid om tussendoor een goed "voorbeeld" van je collage te zien (je moet 'm dan eerst opslaan en vanuit het winkelwagentje bekijken) en er zijn vrij weinig opties om creatieve 'tegeltjes' toe te voegen (weinig quotes en geen kant en klare stock foto's zoals bloemen, kleuren etc,).

Snel en vakkundig uitgevoerd. Zeer attent dat easycollage contact opnam vanwegd vermeende inconsequentie.

Supermooi!

Een fotocollage op alu laten maken met 16 foto's (80x60cm) voor de 55ste huwelijksverjaardag van mijn ouders en hield mijn hart vast voor het resultaat, mede doordat het de 1ste keer was dat ik het via EasyCollage liet maken. Maar de kader kwam binnen en ik was meer dan aangenaam verrast! De foto's zijn superhelder en scherp. Ik ben er heel blij mee en mijn ouders zullen dat ook zijn! En niet onbelangrijk: mooi binnen de opgegeven levertermijn thuis aangekomen! Een echte aanrader!

uitstekend

2 x een haarscherpe print, zowel op linnen als op aluminium. Snel en ook goed verpakt verzonden. Mooie producten !

Het ziet er mooi uit en de levering was snel.

De collage die we voor ogen hadden ziet er mooi uit. Ben uiterst tevreden over de kwaliteit van dit product. Daarbij was de levering ook snel. Een tevreden klant.

Prima kwaliteitsfoto.

Snelle levering. Goede kwaliteit afdruk.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam