Super resultaat!

Het resultaat was super. Ook het contact via de mail is goed en prettig.

snel en makkelijk

We hadden bijna elders een bestelling geplaatst waar ze adverteerde met een snelle levertijd. Uiteindelijk kwamen er zoveel verzendkosten bij dat we het hebben laten zitten. Toen bij easycollage terecht gekomen en het was zo gefixt. Ook geen extra betalingen en netjes op tijd geleverd. En tevreden met het eindresultaat. Een aanrader dus!

Topservice!

Snel en makkelijk met een prachtig resultaat! Een echt aanbeveling!

Prima product en afhandeling

Handige website, poster met foto’s was zo samengesteld en besteld

Niet tevreden

Foto onscherp en ben er niet tot oplossing gekomen.

Tevreden over de collage

Snelle en keurige levering. Kleuren mooi, ik had alleen een zwaardere kwaliteit van het canvas verwacht. Dat is wel erg dun en voelt als papier aan.

Super resultaat en goed service

Een collage gemaakt met de software op de website. Ging heel gemakkelijk. Op aluminium laten afdrukken. Het resultaat is super en snel geleverd.

Snelle levering, top service, goed bereikbaar!!!!

Niet alle foto's voor de collage die ik had aangeleverd waren van goede kwaliteit. En toch heeft EasyCollage er een mooie collage van kunnen maken! Super service

Goede kwaliteit

Snel en mooi

Goede service, makkelijk te maken en super verzorgd.

Mijn collage 70x100 met ~50 foto`s was makkelijk te maken, na het versturen kreeg ik nog bericht, dat niet alle foto`s optimaal waren en wat ik er zelf nog aan kon doen om het te verbeteren. Toen ik reageerde, dat ik geen betere foto`s had, werd er gezegd, dat ze zelf nog proberen om dit beter te krijgen. De service was super en snel, de bezorging top. En het resultaat was prachtig. De 2 mindere foto`s vallen zeker niet op. Bedankt!

Superrrrrrrrrrr!!

Het was voor mij de eerste bestelling maar zeker niet de laatste . De kwaliteit van de poster fotocollage was super. En ook heel snel in huis! Toppunt easy-collage!

De fotocollage van 38 foto´s was helder en scherp afgedrukt, zeer tevreden

Praktisch programma; het is gemakkelijk de foto's in te lezen en zo te plaatsen als je zelf wil. Omdat het formaat van de foto in de collage iets wijzigt kun je zelf slepen zodat iedere foto goed tot zijn recht komt. Ook geven ze nog advies over de kwaliteit van de foto's waar je nog wat mee kunt doen. Prijs van poster naar canvas was wel even slikken maar het is heel mooi geworden.

Geweldig!

Zeer blij verrast. Was mijn eerste keer, zeer zeker niet de laatste. Mooi product en heel handig om ze aan de muur te bevestigen. Ik had foto’s op tegels besteld. Dankjewel!

prachtig geworden

We kregen een extra mail, dat de kwaliteit van de gebruikte foto's niet voldoende zou zijn. Super dat er zo attent wordt gereageerd en dat er een mogelijkheid geboden wordt om dit te corrigeren. Super

Precies zoals ik het had verwacht

Duidelijke afdrukken op canvas en snel geleverd

Zeer tevreden!

Mooie poster, goed verpakt en zeer prompt bezorgd.

Super mooi, goede kwaliteit en snel geleverd!

Goede kwaliteit (met oude foto’s)en snel geleverd!

Geweldig mooi.

Mijn eerste ervaring met collages. Het is super eenvoudig en de keuze voor achtergronden is zo veel. Ze zij allemaal mooi voor elke soort inrichting. Is er wel een te vinden. In minder dan 10 min een collage gemaakt op plexiglas. Zo eenvoudig. En elke dag is nu genieten als ik erlangs loopt.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Vele keuze in collagestijl en super makkelijk te vullen

Dit is 1 van de enige waarbij je bij meer dan 15 foto's nog steeds op een speelse wijze een collage kan maken. ook bieden ze meerdere templates aan, waardoor je ruime keuze hebt. Daarnaast kan je kiezen uit standaard formaten en uit een eigen formaat. Voorderest kan je heel makkelijk foto's wisselen en toevoegen. Als je wilt kan je ook foto's bewerken en tekst eraan toevoegen. Het eindresultaat ziet er echt top uit. Wij zijn ontzettende tevreden over heel het traject van maken tot aan de thuislevering!

Helemaal geworden zoals gehoopt

Mooie kwaliteit papier , idem houten hanger Zeer tevreden

Snel geholpen toen er iets mis gegaan was met het adress.

Snel en prachtig

De fotocollage op plexiglas was en met een paar dagen en is helemaal zoals gehoopt. Heel Blij mee.

Top prijs-kwaliteit

Wij hadden onze bestelling supersnel zoals beloofd op de site. De kwaliteit was prima, goede afwerking. Een topper prijs-kwaliteit.

Prima kwaliteit snelle levering

Dit was de eerste ervaring met Easy collage na lang zoeken op deze site gekomen wel spannend . Wel foutjes door mijn gemaakt met achter grond en uitsnijden van foto dit de volgende keer mee nemen. groet Rida

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam