Was allemaal prima

Niks op aan te merken

snelle levering, goede kwaliteit poster

makkelijke manier van zelf invullen van de foto's op de poster en snelle levering en goede kwaliteit van de poster

Heel mooi product, foto op aluminium

Erg mooi mat resultaat. Scherpe afbeelding met een mooie lijst van hout

Erg tevreden

Mooie foto,s,keurige poster,snel klaar. Heel tevreden.

Snel geleverd en onwijs mooie kwaliteit foto's

Na een eerste bestelling zo tevreden dat ik hier zeker meer bestellingen ga plaatsen

Hij ziet er heel goed uit!

Had het achteraf alleen leuker gevonden met hoogglans. Ik kan me niet herinneren of die keuze is gesteld, volgens mij niet, anders had ik daarvoor gekozen. Nu gaan we proberen met een mooie lijst eromheen met glas en nog wat glans aan te geven.

Makkelijk te maken

Snel gemaakt met meteen een foto indeling en snelle beantwoording van mail.

Heel goed, aangenaam verrast.

Creatieve collage opties. Eenvoudig te maken. Levering conform afspraak. Duidelijke en goede communicatie rondom levering.

super service

Zeer oplettend en vriendelijk werd ik gevraagd of ik de foto's met mindere kwaliteit nog wilde veranderen. Het resultaat is super mooi.

Heel mooi geworden

Prima heel snel in huis.

Super makkelijk en goede kwaliteit

Wij maken onze foto collages altijd via EasyCollage. Overzichtelijke site, genoeg keuze en kwalitatief erg goed. Ook als er vragen zijn kun je altijd contact met ze opnemen. Wij zijn fan!

Zeer mooie kwaliteit

Zeer mooie afdruk Enkel dat de bovenste rand niet breed genoeg is voor het houten lijstje. Hierdoor is er een foto niet helemaal zichtbaar.

Super mooi snelle levering

Mooie collage, snel en netjes bezorgd

Mooie collage. De bezorging was op tijd, namelijk zoals afgesproken, tevens was het goed verpakt.

Mooie kwaliteit

We hebben een collage gemaakt en die als poster laten printen. Foto’s toevoegen, verplaatsen en wisselen is heel makkelijk. De poster is erg mooi van kwaliteit. Mooi dik fotopapier en heldere kleuren. Al met al zeer tevreden.

Geweldig!

Goed verpakt Snel geleverd Mooie print Goeie lijst

Gewoon goed.

Prima service en als een foto niet goed is wordt je op tijd ingelicht zodat je het nog kan veranderen. Mooie kwaliteit

Super handig en snel

Super handige website om zelf je collage te maken. De levering is zeer snel. Goede service als er foto's niet goed scherp zijn om ze aan te passen. Zeker een aanrader!

Prachtig resultaat en heel gebruiksvriendelijk programma.

Zeker een aanrader voor iedereen om mooie fotocollages te maken.

Top service en snelle levering!

Ik ben ontzettend goed geholpen! Er zaten wat foutjes in mijn collage die ik niet had gezien. Ik had de opdracht al door gezet ik werd al spoedig gemaild en gebeld of ik de collage aan wilde passen. Ik heb echt een hele mooie collage nu! Zeer tevreden,

Prima service.

Kon zelfs na de bestelling nog telefonisch een foto bij de collage aanpassen.

Schitterende fotocollage

Wij hebben een hele mooie fotocollage op plexiglas laten maken en zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit welke door EasyCollage wordt geleverd! Echt een aanrader.

Heel mooie kwaliteit!

Heel mooie foto poster laten maken en we zijn erg tevreden met het resultaat!

Mooi

Heel mooi collage, goed verpakt ontvangen. Scherpe afdruk foto’s.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam