Prachtige collage, mooie kleuren en snel bezorgd!

Ik heb een fotocollage gemaakt met 25 foto's. Het is heel makkelijk te maken. Twee dagen later bezorgd en hij is prachtig. Mooie kleuren, scherpe foto's. Dat is ook makkelijk te controleren (tijdens het maken) of de foto kwaliteit goed genoeg is. Erg tevreden.

Zeer goed geholpen doen het niet helemaal lukte

Zeer goed geholpen en snelle levering

Snelle levering van mooie collage

Er waren veel verschillende keuzes voor een fotolijst. Wij hebben gekozen voor een collage op canvas. Het samenstellen werkt heel eenvoudig en het resultaat mag er ook zeker wezen. De levering was snel, net zoals ze beloven op de website. Prima!

Prachtige kleuren!

De bevestiging van het doek mocht iets strakker.

Super… helemaal tevreden…

Voor de 5x een canvas 70x70x4,5 frame, foto collage besteld. Super mooi eindresultaat, geweldig cadeau om te geven. Foto’s duidelijk, doek en raamwerk stevig materiaal.

Mooi en snel

Handige website, super snel geleverd en ziet er mooi uit.

matig

Ik vind niet fijn dat ik hem opgerold binnen heb gekregen, en ik vind het dik betaalt, voor 1 foto. Met vriendelijke groeten, Mary Lanen

Goed en snel!

De door mij bestelde collage met foto's ziet er goed uit. Alleen het volgende. Ik heb en had volgens mij een latere datum aangegeven om te versturen i.v.m. onze vakantie. Nu heeft deze collage een aantal dagen in de brievenbus gelegen. Volgens mij had ik ook een ander afleveradres aangegeven. Onze brievenbus heeft de standaardafmeting en ja als tijdens de vakantie nog meer post komt past het er niet et cetera, et cetera. Dus als jullie aanbieden om het op een later tijdstip te verzenden et cetera en ik geef dat ook aan dan moeten jullie dat ook doen en niet eigenhandig zomaar versturen!

uitstekende service

achteraf bleek foto niet voldoende pix te hebben en hier werd ik ruim op tijd van op de hoogte gesteld, zodat we de collage nog konden aanpassen. super service

Mooi eindprodukt! Het was makkelijk om online de poster te creëren en binnen 2 werkdagen had ik hem ook in huis zoals beloofd.

Super mooie collage

Mooie kleuren, scherp, gebruiks vriendelijk. Ik ben erg tevreden

Gewoon goede kwaliteit en snelle service

precies zoals op je beeldscherm!!

Vol verwachting opende ik mijn collage. Deze zat goed en stevig ingepakt. Deze zag er precies zo uit als ik verwacht had! Blij mee, een tevreden klant!!

Super goede kwaliteit

De afdruk is van hele mooie kwaliteit en werd netjes geleverd!

Heel mooi

Mooi resultaat zeer tevreden!

5 Sterren is te weinig voor deze geweldige collage.

Klantvriendelijkheid, professionaliteit, snelheid, zijn maar een paar woorden om deze prachtige collage op plexiglas te omschrijven. Geweldig mooie weergave van kleuren, diepte, scherpte en dat van een aantal foto’s gemaakt met een iPhone. Volgende keer kom ik zeker terug!

Prima product, snelle verzending. Makkelijk te maken.

Het zag er mooi uit!

Geweldig!

Héél gebruiksvriendelijk programma. Mede dank zij de oplettendheid van Easy Collage geen dubbele foto's, in de prachtig geworden, collage. We zijn er heel blij mee.

Prachtige collage die alle verwachtingen meer dan inlost

Prachtige collage , perfecte kwaliteit ! Snelle levering ! Leuk dat er gecommuniceerd wordt over de kwaliteit van de foto's zodat je deze nog kan aanpassen ! Wij zijn heeeeel tevreden !

Kleindochter was helemaal enthousiast!

Gemakkelijk te maken en allerlei leuke formats. Fantastisch!

Geweldig!

Mijn collage was nog mooier geworden als dat ik dacht! Supermooie kwaliteit van de foto's! Duidelijke site en zelf gekozen voor een bezorgdag, prima geregeld!

Voor foto’s groot of klein moet je bij Easy Collage zijn

Werkt simpel en heel goed! Resultaat: mooiere foto’s dan verwacht! Aanrader dus!

Top prestatie!

Foto's van de eigen computer downloaden naar de EasyCollage is een fluitje van een cent. Hoe groter de Collage hoe meer werk er natuurlijk is om alle foto's een plaatsje te geven. Maar het vele werk word beloond met een prachtige Collage om trots op te zijn. De afwerking is precies zoals je ze zelf hebt samengesteld. De kwaliteit is verbluffend mooi met een glanzende Collage om trots op te zijn. Zeker een 10 op 10 waard, als het goed is, dan mag dat ook gezegd worden.

Snelle levering, maar kleuren zijn wel fel

Ik heb een collage gemaakt van ruim 100 foto's en die op aluminium laten afdrukken. Bewerken gaat heel makkelijk. Afdruk ziet er keurig uit, alleen de kleuren zijn wel heel fel. Levering ging vlot en het product was keurig verpakt. Rood is ook écht heel rood, blauw heel fel blauw etc.... Kleuren vallen, wat mij betreft, wat tegen.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam