Mooie kwaliteit en snelle levering

100x70cm collage voor 48 foto's. Mooie kwaliteit, nette en snelle levering. Goed programme om de collega te maken.

Helemaal top

Goede kwaliteit en goede service

Scherpe collage en snel geleverd

Per ongeluk 2 verkeerde foto’s meegestuurd. Ik kreeg meteen een bericht of ik het na wilde kijken. Super attent

top

Heel mooi en snelle levering

Super goede service en kwaliteit

Onlangs een foto collage poster besteld. Na betaling kwam ik er helaas achter dat het in de verkeerde formaat was. Hierop contact gezocht, en ben toen zeer prettig en vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Zij heeft een oplossing gezocht en daarop het juiste formaat super snel geleverd gekregen. Erg blij met het resultaat en de super goede service!

Mooi product en super goede service, goed bereikbaar en klantvriendelijk

Mooi product en super goede service, goed bereikbaar en klantvriendelijk

Prachtige afwerking, inclusief lijst

Zeer tevreden over de canvas print en de stijlvolle 2 cm lijst. Zeer snelle levering.

Prachtige collage op canvas!

Snel geleverd, mooi resultaat! Heel blij mee. Hartelijk dank!

Mooie perspex poster, snelle levering

Prima. Gied telefonisch bereikbaar, dat vind ik altijd een extra pluspunt!

Makkelijke website, super resultaat!

Ik heb een canvas collage gemaakt, 40 x 50. Heel makkelijk en t resultaat is perfect!

Snel en goed

Vrij last minute besloten een collage te maken. Online tool voor maken werkt goed en is duidelijk. Afhaalservice snel en kwaliteit product goed

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ook nog even terugkoppelen dat er dubbele foto's in de collage staan voordat ie in productie gaat en hoe je dat aan kunt passen. 2x besteld en zeer tevreden.

gemakkelijke site

gemakkelijke site, vlot aan te passen, mooi resultaat

Top service.

Ik liet een poster maken met zeer veel foto's . Door de hoeveelheid van foto's waren er enkele dubbel in mijn ontwerp. EasyCollage nam contact met mij op, en zorgde ervoor dat dit op een professionele manier werd opgelost. Heb nu een prachtige collage aan de muur hangen. Super tevreden !!!

Mooie collages dankzij de uitstekende klantenservice

De klantenservice is zeer vriendelijk en meedenkend waardoor ik twee prachtige collages heb mogen ontvangen. Wordt duidelijk aangegeven in hoeverre ingestuurde foto's (op basis van diens kwaliteit) wel of niet tot het gewenste resultaat zullen leiden.

Uitstekend!

Ik ben zeer tevreden van de collage. De foto's zijn zelfs beter dan ik had verwacht.

Hele leuk collage gemaakt, helaas foutje gemaakt en dat zag ik te laat, gelukkig super goed geholpen zodat het toch nog goed is gekomen! Nu een heel leuk cadeau voor de juffen! Bedankt!!

Hele goede service

Twee foto’s waren kennelijk niet scherp genoeg en dat hebben ze van EasyCollage nog laten weten zodat ik ze kon aanpassen. Daarna hebben ze nog een keer extra gecheckt of het goed was. Eenmaal doek ontvangen ben ik ook echt blij met de kwaliteit!

Geweldig.. Ik heb mijn trouwfoto's op canvas laten zetten. Ik kreeg leuke reacties erop met de vraag waar heb je dat laten doen? Er is heel veel keus dus voor ieder wat wils. Levering prima en het schilderij zit keurig verpakt in noppenfolie. Ik heb nu 2x besteld en ik vind het geweldig. Super bedankt.

Goede kwaliteit, prijs en service

Vier collageposters besteld. Keurig een mail gehad dat er een foto onscherp was en die aangepast kon worden. De posters zien er mooi uit, goede kwaliteit en snelle levering. Ook veel leuke sjablonen waar je uit kan kiezen! Aanrader!

Prima service!

De collage is gemakkelijk te maken en ziet er mooi uit. Snel geleverd. Goed verpakt. En binnen het time frame bezorgd.

Super tevreden

Ik ben super tevreden. Op de logeerkamer wilde ik van mijn kleinkinderen een fotocollage. 3 lijsten opgehangen en daar bleef het bij, na maanden lege lijsten kwam ik Easycollage tegen..... Binnen 1 week 3 fotocollages gemaakt, eerst 1 om het te proberen en het resultaat en de kwaliteit te zien. Hij was in één woord geweldig. Omdat een fotocollages zo Easy te maken was heb ik dezelfde week nog 2 fotocollages gemaakt. De logeerkamer ziet er top uit met deze 3 lijsten met fotocollages van mijn kleinkinderen. Ik zou het iedereen aanbevelen, dat heb ik bij mijn familie al gedaan.

Snelle levering, mooie collage

Had een collage besteld als afscheidscadeau. Kreeg nog een mailtje om enkele foto’s aan te passen, fijn dat ze mee denken! heel snel geleverd.

Fantastisch cadeau

Heel makkelijk te gebruiken, heel intuïtief en hele goeie kwaliteit. Geweldig blij met de collages.

Gewoon TOP

Alleen maar positief had een collage gemaakt met een onscherpe foto. Kreeg een uitgebreide mail met tips wat te doen. Uiteindelijk een top resultaat ga zeker vaker bestellen.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam