Snelle levering en goede kwaliteit

Poster was snel geleverd zoals ze hebben aangegeven. Kwaliteit is goed, goed ingepakt zodat deze onbeschadigd geleverd wordt. Veel keuze mogelijkheden op de site die een reëel beeld geeft van je bestelling.

Makkelijk en snelle levering

Samen met mijn dochter heb ik een collage gemaakt voor een jarige zwager. Het plaatsen van de foto's ging heel makkelijk en veranderen ging ook heel soepel. Het afmaken met de juiste achtergrondkleur was ook eenvoudig.. Kortom een heel klantvriendelijk programma, en supersnelle levering. Top

goed resultaat

Het is leuk om zelf een collage samen te stellen en er is veel keus. De levering is snel en goed verzorgd.

Ziet er heel mooi uit.

Collage ziet er erg mooi uit. Had hem alleen daarna nog bewerkt in de hoop dat dat verwerkt zou werken maar dat was helaas niet zo. En was de titel vergeten. Maar ja. Een leuke herinnering!

Heel tevreden 10 op 10

Heel tevreden 10 op 10

Helemaal, zoals gehoopt.

Is een mooie foto geworden. En een snelle levering.

Zeer goede service, snelle levering en fantastisch resultaat!

Ik had verkeerde kwaliteit foto’s aangeleverd. Easycollage attendeerde mij erop. Meteen aangepast. Super snelle levering en het resultaat was fantastisch!

Uitstekend.

Uitstekende kwaliteit en snelheid.

Het resultaat is boven verwachting

Het was een cadeau voor iemand en het werd wel wat duurder dan ik verwacht had maar het eindresultaat is echt grandioos. Ik dacht misschien is het gewoon een leuk geheel maar het is echt super mooi geworden en de kleuren zijn ook heel mooi. Het is een hele gezellige en mooie collage geworden het was er ook binnen een paar dagen dus ik ben super tevreden!

Super kwaliteit

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Perfect geregeld van A tot Z.

Duidelijke site en eenvoudige werkwijze. Snelle levering en berichtgeving. Prima kwaliteit Poster.

Top ervaring.

Heel mooie afdruk op canvas en snelle levering

Prima kwaliteit, snelle levering

De afdruk kwaliteit is zeer goed, mooi vlot geleverd en keurig ingepakt

Goede begeleiding gehad vis mail. Vlot antwoord terug met fijne duidelijke uitleg toen ik wat verkeerd had gedaan.

Prima kwaliteit en vlugge levering

Prima kwaliteit en de levering is vlug.

Mooi geworden

Ik had over het hoofd gezien dat er een dubbele foto inzat, kreeg netjes een mail en kon een extra foto mailen. Top service!!

Fantastisch goede en snelle service!!

Last minute een vaderdagcadeau besteld, ik had niet goed gelezen en niet goed gekeken naar de levertijden. Ik kreeg meteen na mijn bestelling een mailtje van EasyCollage dat ze het toch gingen proberen om het de volgende dag te leveren en dat is gelukt! Heel blij met de aluminium collage, mooie kwaliteit!

Prachtig

Een mooi collage kunnen maken, jammer dat er niet alle mogelijkheden opzitten wat je normaal bij een fotoalbum wel hebt. Verder netjes en goed verpakt en op tijd afgeleverd

Fijne hulp!

Fijne hulp en waarschuwing dat mijn foto niet goed genoeg was. Samen opgelost en dat ging snel en fijn!

Ik had al eerder een fotocollage gemaakt en besteld bij EasyCollage en net zo als de vorige keer nu weer heel tevreden. Mvg Carla

Kwaliteit staat voorop!

Heel attent om mij erop te wijzen dat 1 foto van een collage niet goed stond!

Super mooi

Mooie uitvoering Snelle levering Ongelofelijk blij mee

Super gewoon!!!

Top service... Ik ben tevreden. En heel mooi gedaan ook... bedankt Easycollage...!

zeer mooie en goede kwaliteit

dit is mijn 2e fotocollage poster die ik bij EasyCollage heb besteld en ben er wederom zeer tevreden over. Het programma om te maken is "Easy" en de kwaliteit is zeer goed. Ben er heel erg blij mee.

Heel. Goed.

Ik kreeg meteen bericht dat wat foto’s vaag waren en dat de kwaliteit van het eindresultaat daarmee lager zou zijn en hoe ik dat zou kunnen oplossen. Samen uitgewerkt met snelle mails en alsnog afgeleverd op de gevraagde datum. Prijs-kwaliteit gezien ook zeker redelijk. All in all heel blij :)

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam