Heel tevreden

Super tevreden !!!! Had twee maal besteld en de kwaliteit was heel goed En snel geleverd .. ga zeker nog opnieuw bestellen

Super product

Mooie poster van zeer goede kwaliteit

Leuk cadeau idee, mooi geworden

Goed dat jullie kritisch meegekeken hebben naast mijn bestelling om eventuele fouten er nog uit te halen!

Heel tevreden

Makkelijk om je collage zelf samen te stellen. Snelle levering, netjes op de hoogte gebracht dat het een dag later dan afgesproken geleverd zou worden.

Zeer tevreden, erg mooi

Makkelijk te maken, mooie kwaliteit. snelle levering. zeer tevreden.

Mooie strakke en kwaliteit goede collage met snelle service!

Zeer tevreden en mooi product geleverd!

Super mooi op canvas

Ik heb 2 collages op canvas gemaakt. Ze zijn heel mooi geworden! Er zijn heel veel verschillende ontwerpen mogelijk, ik ga zeker meer bestellen!

Mooie collage op aluminium!

Bestellen was makkelijk en netjes geleverd!

De fotocollage is van hoog kwaliteit!

Mijn ervaring is heel erg goed! De foto's zijn erg mooi en ik ben erg tevreden!

Perfect, mooi en snel

Snelle levering en mooi afgedrukt

Wauw!!!!!!

Zo blij met de resultaat !!! Uitstekend kwaliteit, heb ook jullie aan me vrienden en familie aangeraden !!

Top cadeau en super makkelijk!

Super eenvoudig en erg snel geleverd. Kwaliteit is hoog.

bijzonder klantvriendelijk!

mijn pakket was kwijt en ik heb de medewerkster van EasyCollage gebeld. Zij stelde mij gerust en is daarna achter de verzending aangegaan. Niets was haar teveel en goede terugkoppeling. Daarnaast was mijn canvas ook supermooi! Een aanbeveling voor dit bedrijf!!

Canvas Fotocollage

Een goede afhandeling per mail, omdat de zeiden dat er een foto niet goed was. Opnieuw aangeleverd! Dat ging snel en goed ingepakt. Heel blij mee

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Zeer tevreden over bestelling

Collage gemaakt met de makkelijke en duidelijke software van easy collage. Daarna collage besteld in de maat 120x60 op plexiglas. Zeer tevreden over kwaliteit en bestel/levertijd. Aangenaam verrast over het aluminium ophangsysteem.

Mooie fotocollage

Onze kat was na bijna 19,5 jaar overleden dus hakte er hard in bij ons zoontje van 8. Ik heb een mooie verzameling foto's vanaf dat hij op de buik lag te broeden tot aan een foto van een maand geleden verwerkt in een mooie lijst. Mooi resultaat.

Hij is nog mooier dan ik had verwacht

Ik ben super blij met mijn fotocollage op glas. Hij is in het echt nog mooier dan ik had gehoopt. Snelle en zeer nette levering, en een hele mooie kwaliteit.

Prachtig

Wat een kwaliteit, ik was tot tranen geroerd zo mooi! Het heeft mij diep geraakt, veel met mij gedaan, eenieder cent waard. Vertel iedereen om me heen over jullie, en ga zeker zelf meer bestellen! Mijn dank is groot, Wendy

Supersnel en supergoede service

Onze collage kwam goed verpakt en zeer snel na de geplaatste bestelling aan. Toch bleek de lijst beschadigd (deuk). Na een mailtje gestuurd te hebben, kwam er al binnen het uur een reactie en werden er voorstellen gedaan tot een geschikte oplossing te komen. Binnen nog eens drie dagen stond de pakketbezorger weer voor de deur en kregen we van Easy Collage kosteloos een nieuwe collage. Superservice!

Een prachtige foto collage

Goede kwaliteit, mooi resultaat. Ik heb thuis al twee fotocollages hangen.

Kleuren zijn perfect, snelle levering

Website is duidelijk, format is eenvoudig passend te maken met gewenste aantal foto’s . Heb alleen ervaring met papieren poster.

Geweldig!!

Wat een cadeau!! Super mooi en erg tevreden met terugkoppeling van fotos die eventueel niet mooi gedrukt zou worden!! Aanrader, en zal zeker zelf vaker bestellen!!

Prima site en service

Samenstellen fotocollage ging gemakkelijk, snelle levering en zelfs met de standaard kwaliteit al een heel goed resultaat.

Medewerkers easycollage hebben persoonlijke aandacht voor je bestelling

Inge reageerde per e-mail twee keer om aan te geven dat mijn fotocollage dubbele foto's had... hieruit blijkt dat ze niet zo maar bestellingen afdrukken, maar een mooi eindproduct willen afleveren.... mag ik ook een 11 geven?

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam