Snelle levering, goed resultaat

Super makkelijk snel en goed!!

Super service goede kwaliteit en snel. Top

Zeer tevreden....

Collage was keurig netjes en de levering was snel

Ons opdracht was een uitdaging, het resultaat uitstekend!

Wij hebben op korte dag een afscheidscadeau voor een collega moeten bestellen en ons ervaring met easycollage had niet beter kunnen zijn! Geweldig contact met het klantenservice gehad, bestelling door extra moeite van hun op tijd binnen gehad. En, de kwaliteit was uitstekend! Wij hebben verschillende foto’s verzameld, waar foto’s bij zatten die echt klein waren en van slechte kwaliteit. Zelfs deze foto’s zijn op de collage nog in heel goede kwaliteit geprint. Absoluut een aanrader en van harte aanbevolen!

Pracht resultaat!

Zocht naar een originele collage, en gevonden! foto's uploaden en verplaatsen was supersimpel, en het resultaat prachtig, een heel mooie colllage!!

Het was echt "easy" om een collage naar mijn smaak te maken. Snel geleverd, ben helemaal tevreden.

Uitstekend, verzorgde verzending

Even puzzelen met foto’s maar een heel mooi product.

Sprakeloos.

Beste EasyCollage, Ik ben zeer tevreden. Snel geleverd, mooie kwaliteit en scherpe foto’s. Hartelijk dank voor het mooie eindresultaat! Ik wens jullie allen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Met vriendelijke groet, Rick van Panhuis

Denken goed mee.

Prima service, vlotte levering.

Snel geleverd en prachtige fotocollage!

Ik had een collage besteld en deze was er snel en is prachtig!

Snel en goed

De collage ziet er erg mooi uit

Mooie collage en prima service

helaas te licht geworden

jammer maar de waterval op de foto is een witte streep geworden, waardoor je niet meer ziet dat het een waterval is. Rest is prima

zeer correct. Goede klantendienst. Poster is van topkwaliteit.

Snelle verwerking. Na 3 dagen al geleverd. Mooi verpakt in koker met beschermende folie. Zeer goede kwaliteit. Kan ik iedereen aanbevelen.

Wow

Voor het een hoge kwaliteit fotocollage gemaakt en Easycollage gebruikt om deze samen te stellen en af te drukken in aluminium kleinste formaat 40x30 als test. Wow kwaliteit en fotosamenselling klopt ook in het echte. Nu op 120x80 voor een eye-catcher collage in de hal van ons appartementencomplex. Blij mee Nu op groot formaat 120x80

Goed.

Is wel veel te laat bezorgd vandaag binnen gekomen

Heel mooi.

Heel tevreden over de kwaliteit. Was bang afwachten hoe het er ging uitzien. Dit was echter niet nodig want kleuren en kwaliteit zijn heel goed. Levering ook heel snel dus tevreden klant

Uitstekend. Mooi resultaat en proactieve service

Easycollage werkt makkelijk en de klantenservice is top.

Prima kwaliteit en goede service

Voor de eerste keer groot formaat collage besteld via EasyCollage op canvas (140 x 80). Mooie scherpe kwaliteit! Er wordt ook snel en adequaat gereageerd op vragen.

Snelle en goede levering, makkelijk om te maken!

Mooie collage gemaakt in slecht 15 minuten. Resultaat is goed. Programma makkelijk in gebruik. Levering snel.

Twee prachtige fotocollage op canvas

Bij 1 collage stonden de foto's niet goed in de vakjes. Ik ben daar netjes op geattendeerd en kon het nog veranderen. Goede service dus.

goed en snel

site werkt goed, service is goed en snel. Prijs is een beetje hoog.

Mooie poster, vriendelijke service

Het resultaat was mooi, de verzending snel

Zou hier zeker weer bestellen!

Easycollage nam uit zichzelf contact op omdat de kwaliteit van de foto’s minder was. Er werden direct meerdere opties geboden. De uiteindelijke collage is prachtig geworden, helemaal top dit!

Fantastische kwaliteit

Door black friday flinke vertraging op de levering, maar toen we het pakket open maakte was het het wachten meer dan waard! Super mooi!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam