fantastische

Schitterend en snel

Al vaker besteld en altijd snel en keurig geleverd. Deze mensen staan voor kwaliteit.

Denken met je mee. Goed en vriendelijk advies bij klantenservice.

Helemaal geslaagd!!

Duidelijke communicatie over levering !Correcte afdruk en afmetingen

Leuke fotocollage, snelle levering en hele goede service.

Super en beveel het bij iedereen aan.

Geweldig! Supersnelle levering, mooie collage!

De bestelling wat er de volgende dag en ziet er keurig uit. Zeer tevreden en ik zou het iedereen aanraden!

Ik ben echt super tevreden. Kwaliteit is zo mooi. Het programma is heel makkelijk te gebruiken. Heel veel ontwerpen waar je uit je kan kiezen. Ja ben zeker tevreden.

Mooie kwaliteit & snel te maken

Heel veel sjablonen om uit te kiezen, ontwerpen gaat snel & gemakkelijk.

Hele mooie collage geworden . Super blij mee

Goede feedback

Goede afhandeling omdat ze je af te drukken collage eerst controleren! Heel fijn.

Prima kwaliteit

Makkelijk te maken. Vlotte levering. Goede kwaliteit.

Super tevreden en snel geleverd!

Super snel geleverd en prachtige kwaliteit!

super service

collage helaas wat ongelukkig uitgepakt en een mail gestuurd en uitleg gegeven. Easy collage heeft vrijwel direct gereageerd en een nieuwe toegezonden. Super service. Aanrader!

Heel attent en een perfect resultaat: Zéér tevreden!

Ik ben na het inzenden van mijn collage attent gemaakt op enkele slechte foto's in het geheel en een dubbele foto. Dat heb ik daardoor kunnen herstellen. Het contact liep via de mail, was gericht op mijn gewenste product en persoonlijk. Ik was blij verrast! En het resultaat is in één woord geweldig.

De collage op canvas is heel mooi

Het is heel eenvoudig om je leukste foto's in je interieur te zetten. Je eigen collages! Heel leuk!

Super tevreden

Een fotocollage maken op canvas heel eenvoudig. Een sjabloon kiezen en dan de foto s een voor een erin downloaden. Tekst erbij zetten, al bij al in een half uurtje klaar. Binnen 2 dagen in Belgie geleverd. Heel tevreden over het resultaat, top!

Snel, goed!

Was wel opgerold! Jammer

Geweldige kwaliteit

Snel en efficiënt

super ervaring!

ja heel tevreden met mijn fotoprint. Het was een mozaïek van foto's, die ik zelf thuis heb ingelijst met een lijstje van de Action, een mooie low-budget manier om een leuk resultaat te bereiken. Ik had ergens een dubbele foto geplaatst en werd meteen gemaild met de vraag of ik die foto niet wilde omruilen voor een andere. Super klantgericht dus! En de 'vertraging' in het drukken van de collage viel alles mee. Sterker: die was er dus niet. Ik had de foto meteen de volgende dag binnen, precies zoals eerder aangegeven.

Wow

Mooie kleuren en snelle levering. En top verpakt.

De hele bestelling is perfect verlopen

Zeer attent bedrijf. gaf een reactie dat 1 foto van mijn collega qua kwaliteit niet optimaal is waardoor ik dit heb kunnen aanpassen. Zeer tevreden over dit bedrijf.

Een prachtige poster.

de poster was geweldig mooie heldere foto`s voor mijn dochter die 50 jaar wordt

Prachtig resultaat!

En met kritische blik van essycollage als het gaat om weergave foto’s in framework

Prima product en vlotte levering

Makkelijk, goed en snel

Snelle levering! Mooie kleuren! Goed gespannen op het doek!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam