Goede service en kwaliteit

Zeer makkelijk te bewerken lay-outs, heldere feedback, prachtige afwerking van de poster, met uitstekende papier- en kleur kwaliteit. Prima verzending. Wel een beetje duur, maar zolang de kwaliteit goed is, is dat oké.

Zeer tevreden over de kwaliteit en de afhandeling

Mijn collage (gemaakt met een sjabloon van Easycollage) is door Easycollage bijzonder mooi afgedrukt. En de levering was snel (de volgende dag). De collage is in uitstekende staat bezorgd, hij was zorgvuldig ingepakt.

Makkelijk te bestellen

Toepassing via website werkt snel en goed. Na bestelling snelle levering.

mooi

makkelijk programma, goede kwaliteit en snel geleverd.

Ik ben heel tevreden en goede hulp gehad van de klantenservice.

Ik ben heel tevreden en goede hulp gehad van de klantenservice.

Leuk cadeau!

Mooie kwaliteit poster, ziet er goed uit en goed verpakt!

Geweldige kwaliteit en levering

De eerste keer bij Easycollage iets gemaakt en besteld. Duidelijke website en geeft goed aan of foto’s scherp genoeg zijn. Snelle levering en mooie kwaliteit. Ik maakte een collageposter van 50x70 en zelfs analoge foto’s (foto van foto) zijn duidelijk afgedrukt. Ben zeer tevreden!

Dit is de 2e keer dat we bij hun een foto collegae besteld hebben en weer een super plaatje voor aan de muur.

Mooi uitgewerkt en snelle levering

Product ziet er goed uit, mooi verpakt en werd snel geleverd

Te duur

De poster was oké maar staat in geen enkele verhouding tot die bijna 17 euro voor een stuk papier van 30x30

Goede en mooie kwaliteit en snel geleverd

Snel geleverd Mooie kwaliteit Zeer tevreden

Perfekt!

Het was een klusje, maar ik heb mooie fotocollage op posterformaat gemaakt. Dit t.g.v. de 30e verjaardag van onze zoon.

Een mooi ontwerp. Goede kwaliteit, alles zoals beloofd dus 10/10!

Veel keuze uit verschillende stijlen, aantal foto's én zelfs steeds een paar opties voor hoe de foto's verdeeld worden in de collage. Zo kon ik tijdens het uploaden van de foto's nog switchen en de best passende template kiezen. Uploaden ging ook makkelijk en snel. Fijn ook dat je tussendoor kan stoppen en dat het programma het werk bewaard zodat je later verder kan gaan waar je gebleven bent. Het eindproduct was netjes met een stevige lijst en super scherp geprint.

Zeer klantvriendelijk

Zelf een fout gemaakt in een collageposter maar direct en zeer klantvriendelijk opgelost

Grandioos

Een grootformaat collage besteld en zeer snel ontvangen. Op de site stond bij elke foto dat de kwaliteit uitstekend is, ook oude gescande zwart/wit foto’s. Nu is het altijd de vraag hoe dit werkelijk afgedrukt (op aluminium) wordt. Welnu de kwaliteit is idd uitstekend. Elke keer als ik de werk-/hobbykamer inloop, geniet ik van al die foto’s die een weerspiegeling zijn van ons leven. Dank. Jan

Professioneel en competent

Goed gecommuniceerd over slechte qualiteit geleverde foto’s zodat ik betere foto’s kon leveren. Top!

Mooie canvascollage afgeleverd

De collage van 100x70 cm met 81 foto's en houten baklijst ziet er prachtig uit.

Heeeeeel tevreden over mijn collage het zijn de 5 geboorte kaartjes van mijn kleinkinderen de voorkant de binnenkant en de achterkant echt alles staat er goed op en alles is te lezen mijn formaat collage was 60cm bij 30 cm echt super bedankt wij zijn er erg blij mee onze trots staat ervoor op dank je...

Mooie kwaliteit en mooi afgewerkt en een vlotte service

Fantastische kwaliteit

Heel tevreden! Scherpe kwaliteit, positief verrast door het resultaat. En snelle service.

Erg goede kwaliteit en uitstekende, vriendelijke service. Aanrader!

Heel goede kwaliteit

Heel erg goed.

Snelle levering. Makkelijk te maken..

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam