Helemaal geweldig !!

De collage op aluminium is prachtig. De foto's knallen er vanaf. Heel erg mooi en super blij mee. Website is duidelijk. Er werd meegedacht qua bezorgdatum. Ophangsysteem en verpakking tijdens verzending ook helemaal goed.

Prachtige kwaliteit

Bestelling ging makkelijk en de bezorging was snel. Keurig verpakt zodat de collage poster niet kan beschadigen. Erg tevreden, misschien prijzig dan zelf een collage maken maar resultaat haalt het er niet bij. Volgende keer zeker weer.

EasyCollage: een 10!

EasyCollage heeft een gebruiksvriendelijke website, waar je moeiteloos een collage kunt samenstellen. De foto’s kun je eenvoudig helemaal naar wens positioneren. Bovendien is de afdrukkwaliteit uitstekend. Een 10!

mooie fotoposter

Ik heb een fotoposter gemaakt voor mijn schoonmoeder met daarop al haar achterkleinkinderen. De collage werd heel snel geleverd en was prachtig. Mijn schoonmoeder was er heel blij mee.

Wat een makkelijk manier om mooie collages te maken

Wauw wat is het een mooie collage geworden met een makkelijk systeem echt top

mooie kwaliteit, snelle levering

Fantastisch!

De tool om de fotocollage te maken en foto’s te plaatsen werkte heel prettig. Na bestelling direct terugkoppeling gehad dat een aantal foto’s niet de gewenste kwaliteit hadden en of ik die wilde aanpassen. Top! Eindresultaat super!

Super mooi

Precies zoals ik hem wilde en met 3 dagen in huis….TOPP

Snelle levering, mooie collages.

Ondanks de oude niet-digitale foto's een prachtige collage.

Professioneel

Ik heb de collage ontvangen op aluminium en zag dat foto's die donker waren en niet goed zichtbaar gecorrigeerd waren. Nu wel zichtbaar.

Snel geregeld en geleverd.

Had de kleuren wat scherper verwacht. Zijn beetje flets. Verder is collage goed.

Professioneel

Het resultaat is volledig naar tevredenheid. Goede kwaliteit, verpakking en verzending. Communicatie duidelijk en vlotte afhandeling.

alles prima

mooie afdruk snel geleverd

Heel mooie collage en heel veel service

Ik zal jullie zeker aanbevelen, prijs vindt ik aan de hoge kant.

Prachtige poster geworden

Dit was mijn 3de poster die ik liet maken bij Easy Collage. En ook over deze ben ik weer erg tevreden. Het duurde wel even voor ik kon beginnen omdat ik wat moeite had met het vinden van de juiste vormgeving en opbouw. Ik ben daarmee adequaat geholpen door een medewerkster. ( via een e-mail die snel beantwoord werd)

Goede service en kwaliteit

Zeer makkelijk te bewerken lay-outs, heldere feedback, prachtige afwerking van de poster, met uitstekende papier- en kleur kwaliteit. Prima verzending. Wel een beetje duur, maar zolang de kwaliteit goed is, is dat oké.

Zeer tevreden over de kwaliteit en de afhandeling

Mijn collage (gemaakt met een sjabloon van Easycollage) is door Easycollage bijzonder mooi afgedrukt. En de levering was snel (de volgende dag). De collage is in uitstekende staat bezorgd, hij was zorgvuldig ingepakt.

Makkelijk te bestellen

Toepassing via website werkt snel en goed. Na bestelling snelle levering.

mooi

makkelijk programma, goede kwaliteit en snel geleverd.

Ik ben heel tevreden en goede hulp gehad van de klantenservice.

Ik ben heel tevreden en goede hulp gehad van de klantenservice.

Leuk cadeau!

Mooie kwaliteit poster, ziet er goed uit en goed verpakt!

Geweldige kwaliteit en levering

De eerste keer bij Easycollage iets gemaakt en besteld. Duidelijke website en geeft goed aan of foto’s scherp genoeg zijn. Snelle levering en mooie kwaliteit. Ik maakte een collageposter van 50x70 en zelfs analoge foto’s (foto van foto) zijn duidelijk afgedrukt. Ben zeer tevreden!

Dit is de 2e keer dat we bij hun een foto collegae besteld hebben en weer een super plaatje voor aan de muur.

Mooi uitgewerkt en snelle levering

Product ziet er goed uit, mooi verpakt en werd snel geleverd

Te duur

De poster was oké maar staat in geen enkele verhouding tot die bijna 17 euro voor een stuk papier van 30x30

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam