Erg goed

De eerste versie van de collage bleek niet mooi uit te komen op grote print. Daarover werd meteen contact opgenomen zodat ik aanpassingen kon doen. Het eindresultaat is erg mooi geworden.

Geweldige collagemaker

Goede kwaliteit collages en fijne klantenondersteuning! Je wordt overal goed van op de hoogte gesteld en als er iets niet klopt word je goed geholpen.

Heel erg tevreden

Prima ervaring. Leuke collage gemaakt voor de 80e verjaardag van mijn moeder. Was eenvoudig te maken en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Snelle verzending ook. Mijn moeder is erg blij met het kado!

Snel en gemakkelijk

Makkelijk te gebruiken, snelle levering en fantastische klantenservice. Ik had een fout gemaakt in het adres en werd na app contact snel opgelost

Práchtig en goede service

Ik had een collage gemaakt (Canvas) waarna bleek dat sommige foto’s niet zo mooi zouden worden en daar kreeg ik een mail over, topservice. Daarna erg blij met het resultaat. Ik ben nu bezig met twee posters, kan niet wachten op het resultaat èn het geven!

Prachtig resultaat

Makkelijke website om de collage te maken. Fijn dat de foto's gecontroleerd worden. Dit was mijn eerste collage bij jullie maar niet de laatste.

Super goed en makkelijk

Het bestellen en maken gaat super makkelijk via de site. Wordt snel en netjes verpakt geleverd. We schrokken eerst van de kleur ;-) maar na het verwijderen van de beschermlaag zag het er super uit! Heel blij mee

Ouderwetse kwaliteit en service

Prima druk op aluminium keurig verpakt en op tijd bezorgd. Goed overleg met de dame aan de telefoon want ik moest het supersnel bezorgd hebben. Vakmanschap is meesterschap HULDE.

Erg hoge kwaliteit van de foto's op de poster

In vergelijking met andere aanbieders is de kwaliteit van de foto's erg hoog. Daar staat wel een hogere prijs tegenover, maar dat is het zeker waard.

Goede feedback en begeleiding

Er waren twee dezelfde foto’s door mij geselecteerd, ik kreeg daar bericht over zodat ik dit kon verhelpen. Ik ben heel blij met de collage

Mooi geworden en snel klaar!

Canvas schilderij (60x60) met 25 foto's is heel mooi geworden, makkelijk te maken op je telefoon en binnen 2 dagen in huis.

Voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit en snelle levering. Ben positief verrast!

Mooie foto's

Foto's zijn mooi afgedrukt, en prima verpakt. Ophangsysteem ook prima

Heel tevreden

Fijn programma om gemakkelijk een collage te maken, snelle levering en van goede kwaliteit.

super

prachtige collage en supersnel geleverd

Alles is volgens afspraak gegaan.

Keurig afgehandeld.

Top kwaliteit met haarscherpe foto's

Fotocollage op Alluminiun besteld. Kwam binnen een week binnen. Top kwaliteit.

Super content met fotocollage op canvas.

Mijn kleinzoon superblij met zijn cadeau. Andere kleinkinderen een beetje jaloers... Dus er zullen nog wel bestellingen volgen.

Mooi afgedrukt en snelle levering

Voorbeeld op de website is handig. Wordt precies zo afgedrukt. Levering is snel!

Mooie collage, kwaliteit goed en super snel geleverd.

makkelijk en snel

zeer gebruiksvriendelijke software om een poster met meerdere foto's samen te stellen. Binnen 24 uur thuis geleverd !

Echte meedenkers

Als ik weer een foto collage wil komt het hier vandaan. Ze denken mee en willen een goed product afleveren.

Makkelijk te maken collage.

Veel mogelijkheden om een collage te maken. Melding als er een foto niet helemaal in orde is. Goede service en snelle levering.

Mooi product. Goede kwaliteit

Ik had een paar onduidelijke foto's geupload. Daar werd ik op gewezen, ondanks dat je dat ook zelf kunt doen bij het maken (groene smileys).

Super in alle opzichten

Prime site en makkelijk om poster samen te stellen met de diverse mogelijkheden. Duidelijke prijsstelling en tot slot zeer snelle levering .

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam