Snel en goed geleverd.

Goed op de hoogte gehouden van de levering. Kwaliteit ook prima in orde.

Slechte communicatie

Beter communiceren met ons als klant in jullie mail geven jullie aan dat je de dag voor levering te horen krijgt welk dagdeel dát er geleverd wordt dat is in ons geval niet gebeurd stonden aan de deur zonder bericht gelukkig was er iemand aanwezig om de bestelling aan te nemen

Makkelijker kan t niet

Goeie overzichtelijk website waar je gemakkelijk je keuze kunt maken en vervolgens bestellen. Snelle levering!

Jammer dat ik zelf moet betalen voor mijn schade

Soms als ik niet thuis ben worden ze gewoon voor mijn deur gelegd .ik ben een persoon van goed vertrouwen .

Grote keuze en snelle levering

Grote keuze in type en duidelijk aanwijzingen omtrent plaatsing. De levering volgens planning kwam niet goed uit, maar na reclamatie alsnog voor een correcte en snelle levering gezorgd.

Probleem keurig opgelost

Lichtkoepeltje.nl heeft de klacht n.a.v. een barst in de lichtkoepel opgepakt en een keurige oplossing hiervoor aangedragen. Wij kunnen weer genieten van de mooie lichtkoepels. Zij hebben uiteindelijk het probleem toch opgepakt en opgelost. Hartelijk dank voor de correcte service!

Geen bericht van bezorging ontvangen

Gelukkig was ik thuis om de koepel in ontvangst te kunnen nemen. Koepel zelf was prima.

Prima kwaliteit van levering en product

De levering was wat onduidelijk maar uiteindelijk prima geleverd en de lichtkoepel was makkelijk te plaatsen en paste precies.

Snel geleverd . Heel fijn bedrijf . Tot de volgende keer.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Super snelle levering en service

Snelle levering en goede bezorgservice

Goed geregeld

Alles was zoals op de site stond

Lichtkoepel werd afgeleverd zoals besproken.

De levering en communicatie is goed verlopen.

Nog niet verwerkt maar ziet er goed uit

snel en goed !!

makkelijk bestellen, goede producten, gratis verzending, snelle levering...super tevreden

vriendelijk, keurig en snel geleverd !

vriendelijk, keurig en snel geleverd ! Geen enkele aanmerking

Goed en makkelijk

Meerdere malen besteld hier, altijd goed!

Snel, perfecte kwaliteit en heel betaalbaar

Goed modern bedrijf

Goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijke website, goede bezorging!

Op zoek naar een lichtkoepel ben ik terecht gekomen op deze website. Eenvoudig bestellen met een juiste stappenplan van A tot Z. Met name de duidelijke levertijden en info per mail van zelfs de chauffeur over levertijd is erg prettig.

De nieuwe lichtkoepel is perfect deze past ook prima op de bestaande voorziene plaats . De lichtkoepel is ook heel goed aangekomen met het transport . Alles is Top!

Ging allemaal prima

Goed geholpen, alles was duidelijk.

snel en goed

snel en goed

Website overzichtelijk en duidelijk

Goede communicatie en correcte leverin

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.