Vlotte levering

Na drie dagen 4 lichtkoepels ontvangen. Wij zijn een zakje schroeven kwijtgeraakt en die zijn de volgende dag ontvangen onder service.

Vriendelijke bezorger, snelle levering, bedankt!

Vriendelijke bezorger, snelle levering, bedankt!

Snel geleverd en goede service

Ik ben erg tevreden over de service van lichtkoepeltje. Via de live chat kreeg ik snel antwoord op mijn vragen. Na bestelling ook snel aan huis geleverd.

Goede helpdesk

Ik had een probleem met een lichtkoepel, na telefonisch contact bleek snel dat een onderdeel van de spindel stuk was. Een nieuwe besteld met een lichtkoepel met 4 schalen en ben blij dat de lichtkoepel weer dicht kan zonder problemen.

Lichtkoepel snel geleverd

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de transporteur. 4 koepeltje met opstand voor carport.

Afspraken niet nagekomen

Ik heb ze gebeld voor ik ging bestellen, ik had ze voor vrijdag 1 december nodig, was allemaal geen probleem. Ik ging voor paar dagen weg op vrijdag 1 december weg, de maandag zou de aannemer komen om de twee lichtkoepels te plaatsen. Dan bestel je de 2 dakramen, maar vervolgens kreeg ik geen mail twee dagen voor levering, dan maar bellen aan het einde van de middag, ik zou nog wat horen, maar moest ook spam map controleren, natuurlijk al gedaan en hoorde niets, de dag er op weer gebeld, ik zou die dag wat horen van die transporteur, niet dus, al met al werd het donderdag 30 november en ik had nog niets, dus weer bellen, ja ze gingen het uitzoeken, nou dat hadden ze snel gedaan, mijn lichtkoepels zouden op een transport zitten in een sprinter van twee dagen. Gezien ik aan het einde van de route zou zitten, dus levering op vrijdag 1 december. Dus voor mij gezien ik er niet was geen optie, ik voorgesteld om maandag te leveren, mijn aannemer kon nog wel een dag schuiven in zijn planning, dinsdag morgen bezorgen als een van de eerste, niets was mogelijk, het zat op transport en daar moest ik het maar mee doen. Ook ophalen was niet mogelijk. Als ik niet thuis zou zijn nam de transporteur ze weer mee retour, was alles wat ik te horen kreeg. In de tussentijd ook andere leveranciers gebeld en bij een kon ik iets duurdere kopen en die zelfde dag nog afhalen. Dus ik wilde annuleren en dat kon maar kreeg ik te maken met retour kosten. Ik heb ze toen vriendelijk laten weten dat ik mijn reiskosten voor ophalen van die andere lichtkoepels en het prijsverschil wel bij hun neer ging leggen, in eens kon ik kosteloos annuleren maar kreeg in de mail wisseling nog wel paar keer te horen, dat het hen speet dat ik nu slechte kwaliteit had gekocht, iets met grijze doppen, ik heb nu twee lichtkoepels met witte doppen. Nee een dikke 1 voor alle het gezeik voor lichtkoepeltje.nl Nooit meer zaken mee doen!!!

Snel en goed advies

Supersnel geleverd en degelijk advies via de telefoon.

Zeer goede eevaring

Gemakkelijk bestellen.en goed geleverd,met hulpvaardige chauffeur.

Goede service en uitstekend compleet product voor een goede prijs.

Snel en betaalbaar

Erg blij met de lichtkoepel op mijn overkapping

Goed van communiceren en zeer klant vriendelijk

Alles was perfect in orde

De gekozen koepels paste perfect en waren gemakkelijk te monteren.

Goede levering, kwalitatieve koepel

Snelle levering, koepeltje goed verpakt, goede kwaliteit en niet duur.

Snel besteld en prijzen erg goed

Ik had 2 lichtkoepels nodig en via jullie webshop was het snel geregeld. Duidelijke uitleg over dagmaten en hoe te meten via het kijken van filmpjes. Gratis bezorging was ook aangenaam en werd ook snel geleverd. De koepels werden naar mijn verbazing zeer compleet geleverd met bevestigings schroeven en afdichtband al op de koepels geplakt. De koepels zaten er uiteindelijk binnen enkele minuten op.

Prima.

Skylux lichtkoepel 4 x 100x200

Lichtkoepel Skylux gekocht op zondag, donderdag binnen. Goed verpakt en fijne communicatie.

Helemaal prima!

Goed advies, snelle levering, mooie kwaliteit.

Maken waar wat wordt beloofd. Ook snel geregeld

Bekwaam, snel, prima product met goede prijs.

Prima dakkoepel

Prima dakkoepel

Super goed

Duidelijke site. Duidelijke afhandeling. Vlotte levering

snelle correcte levering

Snel en correct geleverd.

snel geleverd goede kwaliteit

snel geleverd goede kwaliteit

Koepel ziet er goed uit

Stonden wel heel vroeg voor de deur zonder vooraf te bellen, Hebben de lichtkoepel zo voor de voordeur gezet zonder aan te bellen om 7 uur s morgens. Ik moet hem nog monteren

Snel, goedkoop Skylux lichtkoepel

Prima kwaliteit, levertijd was super 3 werkdagen. En snelle respons bij vragen die ik stelde op zondag via de chat en maandagmorgen per email

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.