heel goed maar kan beter

Bestellen gaat top. Afleveren was op donderdag en of vrijdag geschat. prima dan hou ik er rekening mee. kreeg netjes een SMS bericht Goedeavond wij komen langs vanaf 11u50.mvg .... geen datum geen dag er bij. vanuitgaande dat het donderdag wordt. ik sta op het aflever adres te wachten vanaf 11u50 een half uur later nog niemand. dus ik denk ik ga ff bellen kijken of ze wat meer weten. Bellen kan alleen krijg je een spraak bericht dat je alleen via de mail of site service kan contacten. hmm ok. ik gemailt en via de service op de site. de service op de site mag geen info verstrekken over de bezorging. dus ik heb maar het nummer van de sms gebeld en kreeg de transporteur aan de lijn ja we zijn 1.5uur later door file. product is top en prijs is goed maar probeer beter te communiceren. in plaats dat ik alles moet achterhalen als klant. hopelijk kan ik door deze feedback jullie helpen verbeteren. mvg Mike

Correcte levering

Vlot verlopen

top

top

Goed product en snel geleverd.

Goed product en snel geleverd.

Beste prijs en snel geleverd. Top

Prima !

Na een mail om info heb ik niet lang moeten wachten op een antwoord e´ de levering was goed nu nog plaatsen en het product beoordelen na plaatsing

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Tevreden

Op tijd geleverd volgens afspraak, zeer tevreden.

Kreeg precies wat ik had besteld.

Kreeg precies wat ik had besteld.

uitstekend, snel en mooie kwaliteit

We bestellen nu al ruim 10 jaar onze lichtkoepels bij lichtkoepeltje.nl en dat bevalt ons goed. Op zondag direct antwoord gekregen op mijn e-mail.

Gemakkelijk online bestellen

Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen bij het bestellen van een nieuwe lichtkoepel. De website van lichtkoepeltje.nl maakte het erg gemakkelijk om de juiste keuze te maken. De informatie in de webshop is erg overzichtelijk en heeft mij goed geholpen. Ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit van mijn lichtkoepel.

Goed betaalbaar

Snel geleverd 6 dakkoepels gekocht

Overzichtelijke webshop

Snelle levering en mooie lichtkoepel. Erg blij mee

Goede ervaring

Voor de uitbouw een dak koepel besteld. Een goede overzichtelijke site met ruime keuze. Ik zou deze site aanbevelen.

Platdakraam iwindow

Platdakraam 100x200 in de badkamer. Erg mooi en vriendelijke behulpzame bezorger.

Mooie lichtkoepel voor op mijn carport

Deze was snel geleverd en eenvoudig te monteren, Nu weer helder licht en ziet het er weer prima uit onder mijn carport. Bedankt voor het goede advies en de snelle levering.

Snel en vakkundig

4 lichtkoepels laten plaatsen op onze garage, kwaliteit is subliem. Goede verpakking en snel bezorgd voor een goede prijs.

Was goed nu niet meer

Veel koepels geleverd Maar bij eerste probleem gebeld Maar kan geen telefonisch contact krijgen

Bijna perfect

Bezorging en communicatie verliep zeer voorspoedig. Enige wat mogelijk nog beter kan is de communicatie (persoonlijker en gerichter) rondom daadwerkelijke bezorgmoment. Bezorger zeer behulpzaam over het naar binnen dragen, ik ben zeer blij met mijn nieuwe koepel.

goede site, duidelijk en snelle levering

Ze doen alles wat ze beloven

Ze hebben een hele duidelijke side ,makkelijk en overzichtelijk. En de levering was erg vlot, zoals ze al aangegeven

Goed maar mis 1 afdekdop

Goede ervaring

Artikel snel en keurig geleverd .

Toppie snel geleverd en alles is weer waterdicht

Toppie geregeld

Perfecte kwaliteit product en levering

Snelle afhandeling levering. Prima Lichtkoepel met montage schroeven. Mooi verpakt in plastic folie.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.