super

super snel goed

Bijtijds geleverd en alles volgens verwachting.

Alles ziet er netjes uit en de koepels zijn makkelijk te installeren.

top!

koepel van prima kwaliteit, afleveren -->netjes contact gehouden met vervoerder op welk tijdstip deze zou komen.

Goed geregeld, duidelijke informatie en goede service !

Duidelijke informatie op de website. Snelle levering. Duidelijke instructie Kortom AANRADER !

In goede staat ontvangen

Snelle levering, en in goede staat ontvangen zonder beschadigingen.

Ruim voldoende, product goed

Vond het lastig om uit te zoeken welke lichtkoepel ik nodig had, kreeg wel snel feedback, ondanks de snelle feedback toch nog lopen puzzelen, heb netjes een goed product gehad

Alles naar wens

Perfecte dervice en kwaliteit

Perfecte kwaliteit...goeie service en advies

Pakket was er snel, volgens afspraak

Prima passend en afwerking.

Snel en betaalbaar.

Lichtkoepel Skylux helemaal top

Snelle levering en antwoord op mijn vraag. Zondag een lichtkoepel besteld en deze kwamen ze donderdag bezorgen. Onze bijkeuken heeft fijn daglicht door deze mooie Skylux lichtkoepel.

Is lichtkoepeltje wel betrouwbaar?

Bestelling gemaakt en betaald. 3 maanden later zou deze geleverd worden. 10 dagenna leveringsdatum van niets ontvangen. Gemaild. Antwoord: in België duurt het ietsje langer dan in Nederland. Je moet nog 5 dagen wachten. Na 5 dagen niets ontvangen. Gemaild. Antwoord: het wordt midden november geleverd. Ondertussen is dakwerken klaar en vertrokken en hem op latere tijdstip terugvragen kost mij 350eu extra. Of heel slechte service of niet betrouwbaar. Jammer !

Goede service en snelle levering

Iets te laat maar verder was de levering oke.

Goed product voor een lage prijs en een snelle levering.

Het product werd ook snel geleverd

Nette en snelle levering!

Wegens uitbouw dit aangeschaft. Ziet er erg netjes uit!

Summier omschreven product

Summier omschrijving van wat er wel of niet bij zit en in mijn geval was niet alles geleverd maar dan is het lastig om te vinden wie of wat je moet mailen want bellen word helemaal onmogelijk gemaakt

Perfect en goed avies

Super fijn netjes gemaild en goei advies gekregen, besteld snelngeleverd. Goed product maklelijk zelfnte installeren İs een aanrader voor iedereen

Top contact en snelle service.

Lichtkoepel snel geleverd na goed contact. Als ik er weer 1 nodig heb voor m'n klanten bestel ik m weer hier.

Prima product voor een prima prijs

Aan iedereen aan te bevelen!

Goede service! Top kwaliteit! Snelle levering! Ga in de toekomst meer zaken met hun doen!

Ik had wat vragen en kreeg gelijk antwoord, buiten openingsuren..Super! Koepel werd snel geleverd, prijs was prima!

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Alles klopte en paste precies.

Snelle levering, nauwkeurige uitvoering.

Geweldig Service

Snel geholpen

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.