Snelle levering.

Snelle levering en prima product.

Snel en makkelijk

duidelijke website goede prijs / kwaliteit snelle levering

Prima product en duidelijke communicatie

Goede prijs, goed product, en duidelijke communicatie over moment van levering.

Makkelijk

Makkelijk te bestellen met een duidelijke uitleg op de site. Levering volgens afspraak met duidelijke communicatie.

Goede ervaring met lichtkoepeltje.nl Snelle levering en goede communicatie.

Hele snelle levering.

Snelle levering en een mooie prijs.

Gewoon goed

Gewoon goed precies wat je mag verwachten,goede prijs,snelle levering en goed product.

Snelle levering, scherpe prijs

Lichtkoepel van Skylux werd binnen de aangegeven tijd geleverd.

Mooie koepels , snel geleverd

4 koepels gekocht en snel ontvangen Goede kwaliteit en makkelijk te plaatsen

Geweldig snel en betaalbaar

Skylux Excellent lichtkoepels besteld en 3 dagen later al bezorgd. Beter en sneller dan verwacht.

Heel tevreden

Prima proces van bestellen tot levering van een (zoals voor als nog blijkt) een heel mooi product. Netjes van tevoren benaderd over datum en tijdstip van levering en ook met een marge van 10 minuten afgeleverd. Prima

Niet klantvriendelijk

Heb een verkeerde maat koepel besteld. Mijn fout maar er werd in geen mogelijkheid gedacht in oplossingen. Retour kosten 75 euro ook al komende ze de juiste brengen, belachelijk gewoon. Ik heb zelfs het advies gekregen op de verkeerde koepel op marktplaats te verkopen. Heel erg bizar.

snel en betrouwbaar

Snelle en adequate levering

Prima levering

Keurig op tijd

Keurig op tijd en goede kwaliteit.

Is goed ,prima

Snelle leveringen chauffeur zeer behulpzaam

Mijn ervaring was zeer goed

Snelle levering, goed produkt.

Snelle service, goede kwaliteit

Duidelijke omschrijving hoe te plaatsen, snelle levering en goede kwaliteit.

Is oké

Prima gegaan .mvg M.Udema

Snelle en correcte levering

Duidelijke site, prijs kwaliteit goed.

Snelle en correcte levering

Lichtkoepel en Platdakraam glas

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden, Platdakraam woonkamer en lichtkoepel schuur.

Goed en snel

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.