Niet helemaal tevreden over dienst na verkoop

Levering niet volgens plan, bij levering een mankement opgemerkt. Klantendienst gecontacteerd en kreeg de melding dat dit niet erg was.

Top product

Kheb hem nog niet geplaatst maar het zie er goed uit

Goede dienstverlening en keurige levering. In een woord een bedrijf om aan te raden

Snelle levering , prima prijs

Alles goed verlopen , prima service

gewoon goed, prima bezorgd.

goed is goed.

Prima, aanrader.

Goed, betrouwbaar

Fijne website

In korte tijd een nieuwe lichtkoepel gevonden, besteld en geleverd

Heel tevreden.

Snelle levering , duidelijke informatie, zeer goede prijzen. Heel tevreden.

heel goed

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en correcte levering

Perfect, snel geleverd

Skylux lichtkoepel excellent besteld, snel geleverd goed verpakt en scherp geprijsd.

Prima dakkoepel, voor goede prijs en snelle levering

Prima dakkoepel, voor goede prijs en zeer snelle levering. Ja, er is eigenlijk verder niets meer over te zeggen.

Netjes en correct afgeleverd

Snelle levering l, prima prijs

Mijn eigen koepel was lek geslagen. Het bestelde koepel kunststof werd snel geleverd en was niet duur. Het geleverde venster had wel 2 schroeven per zijde terwijl op de foto 3 schroeven afgebeeld stonden, maar de schroeven tapten zichzelf dus dat maakte niet zo veel uit.

Top bedrijf en snel ontvangen. Matriaal zeer goed. Zou ik het aanbevelen? Ja,ja,ja

alles OK

Alles goed ontvangen, Alles OK.

Netjes geleverd

Product is netjes geleverd, jammer dat er geen goede beschrijvinhg bij zit, ook slechts 4 schroeven voor de flens, beetje lullig.

Goede geregeld

Prima site keurig en snel geleverd

Snel geleverd goede koepels

Nette levering

Geleverd volgens afspraak

Top kwaliteit scherpe prijs

Goed bevallen goede prijs kwaliteit’s verhouding en snelle levering

Snel,flexibel en een goede prijs...

Ik bestelde een Fakro dakraam met een levertijd van 2 dagen. De ochtend erop krijg ik een email met de verwachte leverdatum. Die bleek geen 2 dagen te zijn maar meer dan 2 weken... Contact opgenomen via de mail en snel een reactie. Het bleek dat de leverancier een voorraadverschil had en daarom het artikel niet op voorraad bleek te zijn. Al nagevraagd welke artikelen met soortgelijke specs (afmetingen) wel op voorraad waren en kreeg gelijk de mogelijkheden hieromtrendt. Dag erna werd de aangepaste order geleverd.

Alles was goed en duidelijk geregeld

Snel geregeld.

Keurig geleverd en snelle levering

Snelle levering en vriendelijke chauffeur waarmee app contact over het tijdstip van levering vlekkeloos verliep

Snelle nette levering een aanrader ga zo door

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.