Erg goed

Erg goed

Al mijn 2e bestelling, makkelijk en snel

Perfect service

The service was perfect.. Goods delivered on time and in good condition..

Uitstekende kwaliteit Skylux lichtkoepel

Skylux lichtkoepel ontvangen binnen een week. Super kwaliteit en scherpgeprijst. Ik had vragen over de maat en binnen 5 minuten kreeg ik antwoord in het weekeinde. Groet. Familie Harskamp

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Snel geleverd en gemakkelijk zelf gemonteerd!

Goed voor weinig

Ik heb vaker een koepel gekocht. Prijs is prima, materiaal is prima en levering is snel. Prima toch!?

Goed bedrijf denk goed mee Echt een aanrader

Voorraad en goed geprijsd

Na een zoektocht voor een koepel met ventilatiestand ben ik bij lichtkoepeltje.nl uitgekomen, groot assortiment, voorraad en goede prijzen.

ALLES WAS GOED !!!

helemaal conform verwachting, perfecte levering!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Goed en op tijd

De website is makkelijk te navigeren, ook voor een leek. De producten zijn van goede kwaliteit en de leveringen zijn op tijd. Ze geven een dag van te voren een tijd door en ze zijn er dan ook.

Snel geleverd en netjes

Goed geadviseerd

Levering en producten volgens afspraak

snel geleverd product voldoet aan de verwachtingen

Snel geregeld

Snel en makkelijk via website, en snel geleverd. Pas perfect

Gewoon goed

Heldere website waardoor je met gemak het juiste artikel kan bestellen.

Snel en top

Snelle en goede levering

Kost wat maar dan krijg je ook wat.

Juiste service, optijd geleverd en vrolijke chauffeur.

goede kwaliteit

Tussenraam voor koepel ziet er goed uit. Alleen de bevestiging met de geleverde clips werkten niet.Vraag via mail gesteld andere bevestigings methode antwoord enige manier.Raam nu vastgezet met schroeven bovenaf..advies hier meer aandacht aanbesteden

Snel en netjes afgeleverd

Heel mooi dakraam Is prima zelf te plaatsen Ziet er mooi uit

Perfect met dank

Ok

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding Keurig thuis afgeleverd en vooraf gebeld over bezorgmoment. Product prima en tegen concurrerende prijs

weet nog niet

moet nog geplaatst worden, eind maart

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.