Goed op de hoogte gehouden qua bezorging. Nette levering

Prima lichtkoepel voor een goede prijs en netjes volgens afspraak geleverd

Prima lichtkoepel voor een goede prijs en netjes volgens afspraak geleverd. Enige kanttekening waren de 8 bijgeleverde schroeven, deze waren zo slap als slagroom en braken af (5x) of gingen zo krom als een wokkel (3x). Nieuwe schroeven gehaald bij de plaatselijke bouwmarkt en daarmee zonder verdere problemen gemonteerd.

Betrouwbaar

Binnen 3 dagen binnen, geen gedoe gewoon top

Zeer tevreden.

Goed gevoel over dit bedrijf!!!!

Aandacht voor dat je wel de juiste maatvoering hebt genomen, verkeerd besteld, na annulering gelijk geld terug gekregen en daarna nieuwe bestelling geplaatst. Duidelijke info over bezorging

Eenvoudig en snel bestellen.

Heldere uitleg waar op te letten qua afmetingen bij bestellen. En vlotte levering.

Eenvoudig en snel bestellen.

Mooie lichtkoepel

Een driewandige lichtkoepel besteld, het paste perfect en snel geleverd (ook nog gratis) We zijn er heel blij mee

Super mooie lichtkoepel

Een driewandige lichtkoepel besteld, het paste perfect en snel geleverd (ook nog gratis) We zijn er super blij mee !!

Super mooie lichtkoepel

Een driewandige lichtkoepel besteld, het paste perfect en snel geleverd (ook nog gratis) We zijn er super tevreden over !!

Niets om op aan te merken

Niets om op aan te merken

bestelling snel geleverd

heb contact opgenomen met Skylux, miste bevestigingsdoppen en schroeven om lichtkoepel vast te maken. Deze zouden nog nageleverd worden. Volgens Skylux zouden deze aan binnenkant van koepel bevestigd zijn.

bestelling snel geleverd

heel goed en correct en snel

de bode heeft mij gebeld ddat hij onderweg was een binnen 10 minuten was hij er en heeft de koepel samen met mij naar binnen gebracht klasse.

Snel en correct

Originele Skylux aan beste prijs.

Snelle levering en product is zoals op de site staat

Snelle levering en product is zoals op de site staat

Conform de afspraak ! Uitstekend.

Prima bedrijf

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.