Groot verschil

Oude koepels waren echt aan vervanging toe. Zijn er blij mee

Uitstekend en gekregen wat ik verwacht had.

Keurig op tijd en netjes geleverd.

zeer tevreden zeer goed

Alles ging prima

Vlotte levering wij zijn tevreden!

Maatvoering klopte precies. Koepel lijkt van goede kwaliteit (tijd zal t leren, uiteraard), en was zeer makkelijk te monteren. T verwijderen van de oude koepel was een stuk tijdrovender. Verzenden was redelijk vlot (paar dagen: zoals aangegeven). Al met al zeer tevreden.

Alles ging goed

De informatie op de site was helder en duidelijk. Communicatie was goed, leverdatum klopte. Koepeltje zelf ziet goed uit, levensduur is uiteraard nog niet bekend.

volgens afspraak geregeld

alles correct nette prijs en goed product

positief

Correcte afhandeling /gunstige prijs/duidelijke communicatie.

Levering snel en volgens afspraak. Uitermate vriendelijke bezorger en product als omschreven

Zoals het hoort

Altijd optijd en goede bezorging top

Gewoon goed

Makkelijke website. Voldoende keuze, goede uitleg over het opmeten v.d. koepel. Snel geleverd. Hierbij dient wel opgemerkt te worden dat er in de bevestigingsmail stond dat de koepel op maandag of dinsdag geleverd zou worden en we van de vervoerder hierover bericht zouden krijgen. Stond die opeens op maandag ochtend voor de deur en waren we gelukkige aanwezig om de koepel in ontvangst te nemen. Slordigheidje. Monteren van de koepel(schaal) was makkelijk.

Duidelijke website bezorging was perfect

Mooie koepel

Goede kwaliteit nietjes

Prima prijs-kwaliteit verhouding en goede service!

Koepel past

goede levering en op afspraak

maar hoop wel dat mijn terug gestuurde enkelvoudige koepel nog wel terug betaald wordt , deze is onder ordernr. L20228784 op datum 07- 11 - 2022 mee terug gegaan naar Skylux nv. te Belgie

Alles naar wens

Makkelijk de juiste maat gevonden. Aflevering netjes en op tijd

Alles TOP geregeld

Alles zelf gemonteerd, was makkelijk te doen. Aflevering was keurig chauffeur heeft meegeholpen met uitpakken en controle op beschadigingen. Dus alleen maar lof.

Verzending ged geregeld.

Goed geregeld ,alleen te weinig schroeven erbij.Niet duidelijk waar die bij besteld moesten worden. Gr.Leo Renders

Goede producten

Snelle levering en overzichtelijke website

Goed geregeld

Goed en goedkoop

Snel geleverd en goed verpakt. Heeft volgens mij al even gelegen aangezien het stof wat er op lag ! Onze werkelijke ervaring zullen we over een half jaar beleven.

helemaal top

hele mooie site

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.