De levering was prima hij moet verder nog verwerkt worden

precies passend/passende prijs/duidelijke levertijden

alles klopt met de omschrijving en uitleg van maatvoering was ook heel duidelijk en prettig.

Fijne mensen en service

Betaalbaar en super behulpzaam / bereikbaar via chat en telefoon! Mijn zending kwam uit magazijn in Belgie, en dus geen haastklus! Super geregeld allemaal, transport werd netjes aangekondigd. Zou zo weer bestellen

stipte levering, juist wak ik had verwacht.

Goede kwaliteit koepels

Snelle levering en goede kwaliteit. Alleen miste ik het mailtje hoe laat de koepel geleverd zou worden. Uiteindelijk is huj on 6:30 in de ochtend gebracht en heeft mijn zoon hem aangenomen. Hierdoor heb ik hem niet kunnen controleren op beschadigingen. Die waren niet aanwezig dus koepel zit op het dak!

Goede service en snel geleverd

Het bestellen ging heel gemakkelijk en ons raam werd heel snel geleverd. Goede communicatie

Snel en perfect geleverd. Wij zijn tevreden.

Geweldige service

Goede berichtgeving prima product snelle levering

goede kwalieteit voor een concurerende prijs

Mooie koepel

Reeds twee keer gekocht

Goede kwaliteit perfect bezorgd

Perfect bezorgd en maten zijn perfect

Primaproduct keurig geleverd

Niet meedenkend

Ik vind de bereikbaarheid bizar slecht. Je krijgt niemand telefonisch te pakken. Alles moet per mail. Een retour kan niet meteen mee met de chauffeur die nieuwe koepels komt brengen. Totaal inefficiënt. Niks is mogelijk. Echt slecht.

top

mooie koepel ,snelle levering

Goed contact snelle levering Aardige chauffeur die kwam bezorgen In een woord geweldig

Zeer tevreden !

Zeer tevreden , alleen wist ik pas vrij laat wanneer ze geleverd werden dus heb gelukkig de buren in kunnen schakelen.

Voldoet aan verwachting

Na bestelling alles keurig en op tijd bericht gehad ook van de chauffeur en op tijd netjes bezorgd.

Prima geregeld

Via telefoon juiste maat bepaald

Snelle service. Goede kwaliteit

Snel geleverd en zeer interessante prijs. Kwaliteit helemaal OK

Keurig bezorgd en goede communicatie via de mail.

Hele mooie koepels precies wat we besteld hadden, de bezorging was keurig werd gebeld voor de chauffeur kwam.

Goede en snelle service. Goedkoopste in de regio

Supper snel geleverd voor een goede prijs

Snel geleverd goed product

overzichtelijke website, veel keuze en snel geleverd

Ik moest een bestaande lichtkoepel vervangen. Op de website staat een duidelijke beschrijving hoe je de juiste maat lichtkoepel kan bepalen. Deze heb ik besteld en de lichtkoepel was binnen 4 dagen geleverd. Een dag van tevoren ontving ik een sms met een planning van levering in een tijdvak van 2 uur. De lichtkoepel werd ook binnen dit tijdvak geleverd.

Netjes thuis bezorgd, en ziet er goed uit!

Prima levering

Goed duidelijk eerlijk nette prijs snelle levering

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.