Super netjes geregeld

Ga nooit meer bij een ander

Top product voor een mooie prijs

Keurige levering van een top kwaliteit lichtkoepel.

snel gelerd en tegen goede prijs

betrouwbaar bedrijf snelle levering

Snel geleverd. En ze hebben alle maten. Goede kwaliteit

Alles goed afgeleverd materiaal lekker compleet ik had de 2 koepels binnen een half uur vervangen. we zijn klaar voor de winter

Top geregeld

Bezorging perfect geregeld en op tijd. Transporteur is top.

De ervaring met lichtkoepeltje was goed maar de bezorger belde 20 minuten van te voren. En geen mailtje de avond van te voren. Zoals in de mail van lichtkoepeltje. Dus niemand thuis.

Bij de twee levering die reeds gebeurd zijn was: De eerste levering te laat aangekondigd maar dank zij de vrouwelijke chauffeur goed opgelost in samenspraak met de buurvrouw. De tweede levering helemaal niet aangekondigd , wel opgebeld door de chauffeur van dienst , daar ik ter plaatse woon direct opgelost . vgr Leo De Beuckeleer

uitstekend

goede en vlotte levering, vriendelijke bezorger , netjes verpakt. meer dan waard om hier te bestellen...

Snelle afhandeling super product en goede prijs.

snelle service goede producten

Producten waren goed en als er iets iets word je snel geholpen en word het verholpen!

Zeer goed product

200x100 cm prachtig daklicht , enkel wel zwaar

Prima dakraam

Mooi dakraam snel geleverd voor prima prijs, wij zijn zeer tevreden

Prima service voor een prima prijs

Lichtkoepel besteld, keurig binnen een paar dagen geleverd en niet duur.

Bestelling ging vlot.

Het was een vlotte bestelling een goede prijs doe zo verder. Zeker aan te bevelen.

Correct

Correct levering

Heel tevreden

goede service. Mooie koepel.

Snelle levering!

Overzichtelijke website, snelle levering!

Prima.

Snelle goede levering

Prijs kwaliteit goed in balans. Koepels zien er goed uit.

Deskundig vervoerd, goede kwaliteit dakkoepel

Goede prijs kwaliteitverhouding, snelheid en deskundigheid van vervoerder

goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

Makkelijk, en duidelijk site, en nette levering

Makkelijk te bestellen, Duidelijk site, Goede info over het product, waar je, je keuze makkelijk door kunt maken. En product wat wij hebben toegepast in onze bouw, zit er mooi uit, makkelijk te installeren. Zeer tevreden mee We raden het iedereen aan.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.