Goed advies snelle reactie

Na online een bestelling geplaatst te hebben voor een lichtkoepel welke niet op voorraad was, direct telefonisch contact met een advies voor een andere optie. Snelle reactie, service en levering.

Duidelijke website en adequate levering

Duidelijke website en adequate levering

Goed geregeld

Snel en goed meegedacht met product keuze

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Perfect !

snel en keurig geleverd vooral complimeneten over de wijze van de hoogte houden levering. Keurig !

juiste info en goede levering

duidelijke uitleg voor een amateur klusser hoe de juiste maat te bestellen en de koepels te monteren en dat is allemaal goed gegaan. Netjes volgens afspraak geleverd

40x40 koepel paste precies en goede en snelle levering ,prijs is ook OK

Goede levering leuke koepel

Snelle levering en mooi product

Past perfect

Dubbelwandige lichtkoepel (40x40) besteld. Levering volgens afspraak en bevestigingsmateriaal toegevoegd. Mooie heldere koepel.

Goed product. Snelle levering

Goed product. Snelle levering

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijke website En snel geleverd echt top

Goed advies, snelle service

Ik moest een lichtkoepel vervangen. De maat van de oude was nergens meer leverbaar. Dankzij een goed advies was de vervangende lichtkoepel binnen vijf kwartier geplaatst. Hij paste prima, zonder hak- en breekwerk.

Maat was goed, moest alleen nieuwegaten boren, was geen probleem, verder zeer tevreden

Fantastische service.

Bestelling prima afgewerkt.

Doen wat ze beloven, top.

Van bestelling tot levering, goed contact. Levering precies volgens afspraak, en voor een scherpe prijs. Top,ga zo door. Gr.Th

Product snel geleverd en als omschreven, goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering. Goede kwaliteit

De lichtkoepel werdt netjes met een paar werkdagen voor de deur afgeleverd. Hij was zo gemonteerd en we zijn er erg blij mee.

Goed geregeld

Prima geregeld

Mooi product met een korte levertijd

Goed.

geslaagde levering

snel en netjes geleverd. mooie strakke lichtkoepel.

Op tijd Geleverd wat afgesproken was

Lichtkoepel besteld. Maat klopte Snelle levering Goede uitleg en materialen erbij

Snelle levering en uitstekende service

Snel en netjes geleverd. Een paar maanden na aankoop nog een onderdeeltje dat kapot gegaan was snel en kosteloos nageleverd. Heel goede service!

Snelle levering prima prijs

Duidelijke instructies. Levering rechtstreeks van de fabriek.

uitstekend, ook een duidelijke website om te bestellenlen.

zie boven

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.