keurig koepeltje, snel geleverd

keurig koepeltje, snel geleverd

Súper service en kwaliteitslichtkoepels!!

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik een melding via mail dat de levering van deze lichtkoepels wel eens heel erg lang zou kunnen gaan duren, ivm te kort aan grondstoffen. Ik kreeg gelijk een andere optie aangeboden die iets duurder was, maar wel met een veeel kortere levertijd én een betere kwaliteit lichtkoepel. Uiteraard heb ik voor die optie gekozen en heb binnen 6 werkdagen mijn koepels geleverd gekregen, rechtstreeks vanaf fabriek in België. Bij betaling was ook via een link goed en snel geregeld, ondanks de meerkosten was het nog een voordelige lichtkoepel dan elders. Via deze recensie wil ik u nogmaals dank zeggen.

Correct op tijd volgens afspraak

Correct op tijd volgens afspraak

duidelijke uitleg, snelle levering

Gewenste koepels waren op voorraad en snel geleverd. Site geeft duidelijk uitleg hoe op te meten en soort materiaal. Goede pre-informatie van leverdatum en tijd

S snelle levering en confor. Afspraak maar

Er zaten speciale schroeven bij waarvan ik echt geen bitje had en de dakdekker iok niet. Zou handig zikn als daar volgrnde keer een bitje bij zou zitten ;-)

Makkelijk uitkiezen en snel geleverd

Zoals de titel al zegt is het heel makkelijk om de juiste lichtkoepel te kiezen op de website. Daarna bestellen en vrij snel geleverd.

Top geregeld

Snelle levering en goede communicatie

Helemáál top.

Ik kon goed wijs worden uit de website. Na keuze en bestelling en betaling direct een bevestiging met verzenddatum. Ook over de bezorging zeer tevreden.

snelle en correcte levering

Alles afgewerkt volgens afspraak

Top kwaliteit voor eerlijke prijs

Maken waar wat aangegeven wordt qua levertijden en keurige bezorging van goede materialen.

Perfecte service en uitleg ivm montage andere maat koepel

Via de chat een koepel aangevraagd, daarna telefonisch contact gehad en een prima uitleg gekregen over wat ik moest doen en wat mijn opties waren! Kortom top service en een zeer goede prijs! Maik willems

Snelle reacties, meedenkend, soepel, klantgericht.

Nadat ik aanvankelijk dacht dat ik bevestigingsmateriaal miste en na prettig en snel gecommuniceerd te hebben met de leverancier miste ik nog 2 items. Dat is op een sympathieke manier opgelost. Prettig zaken doen met lichtkoepeltje.nl.

Erg zorgvuldig, hebben voorkomen dat ik verkeerde maat bestelde. Goed produkt

Super Blij mee!

Geeft veel nieuw helder licht!

Super spul.

Vlug geleverd, topper.

Makkelijk bestellen , goede informatieve website. Netjes geleverd, geen schade.

perfect

Perfect, in een paar minuten geplaatst. Past perfect, incl. alle schroeven en afdichtingskapjes.

Wat ze beloven doen ze

perfecte service snel en op tijd

Ondanks de komst uit Kortrijk ruim op tijd en het goede product

Goede communicatie, goed product.

Slechts één klein minpunt: van de acht 'afdekdoppen' was er één open, dwz de bovenkant ontbrak. Gelukkig paste de dop van de bestaande koepel ook hier.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Snelle levering. Prima lichtkoepel denk ik

Snelle levering. Prima lichtkoepel denk ik (Ze liggen op het dak. )

uitstekende communicatie en website, dank.

Lichtkoepeltje was de enige die direct uit voorraad 2 koepels kon leveren!

Grote voorraad, snelle levering, hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.