Excellent lichtkoepel skylux

Snel geholpen met goed advies, de lichtkoepel had ik binnen 1 week in huis op de afgesproken datum. De afleverinfo kreeg ik netjes vooraf per email. Dus ik hoefde niet de hele dag thuis te blijven. De lichtkoepels zien er fantastisch uit en makkelijk te monteren. Toppie!

goed bedrijf

ik doe al jaren zaken met ze en ben nog steeds dik tevreden

goede service

Prima koepel, goed voorlichting en service

We hebben de beide koepels vervangen, omdat deze 20 jaar oud waren. heb een goed advies gekregen welke ik het beste zou kunnen nemen. Ze zitten er nu op en uitstekende energie besparingen en makkelijk zelf te installeren.

heel goed

zijn heel goed

Top geregeld

Afspraak goed na gekomen en duidelijke site

Is werkbaar

Mooi snel geleverd. En correct. Helaas niet altijd de bevestigers compleet. Als laatste bestelling; zakje half open, meerdere onderdelen niet aanwezig.

Goed en snelle service

Mijn ervaring met Julie is goed zal jullie zeker aanraden. goed mail contact gehad dus niets op aan te merken

Super service en top geregeld.

Wij hadden een dakraam besteld waarvoor de levertijd langer bleek dan op de site stond vermeld. Op mijn mails werd altijd direct geantwoord, goed meedenken om probleem op te lossen, zelfs 's avonds kreeg ik mijn mail nog beantwoord. Uiteindelijk de levertijd flink kunnen verkorten, kortom, top service, zeker een aanrader!

Kwaliteit en service

Positieve ervaringen bij aanschaf vierwandige koepel zonder opstand: - koepel is makkelijk zelf op te meten - inzichtelijke online prijsstelling - goede voorlichting bij mijn aanvullende vraag over de producten - uitstekend product, goed warmte- en geluidsisolerend - korte levertijd - prettige bezorging in eigen beheer - zelf te monteren met duidelijke handleiding Tip: kijk goed naar de bestaande dakopstand als je een losse koepel koopt. Mijn bestaande opstand bleek een platte rand te hebben, waardoor ik hieronder een lat moest aanbrengen om daar de schroeven in te draaien. Maar dat was goed te doen, het kostte alleen iets meer tijd.

Netjes en snelle levering helemaal top!

Snelle levering concurerende prijs

Vervangende 4 wandige koepels bestelt voor onze aanbouw. Snelle levering voor mooie prijs.met

goede kwaliteit en snelle levering

zeer tevreden.

Netjes

Alles wat ik verwachte van t lichtkoepeltje is uitgekomen

ok

levering netjes lichtkoepel een goed produkt ik heb al eerder een bestelt bevalt goed

netjes geregeld goed op de hoogte gehouden kwa leveren

een hele goeie side overzichtelijk levering optijd dikke pluim

De afspraken zijn prima nagekomen.

Alles verliep volgens wens, geen aanvulling nodig

super

mooi van prijs , en de levering was mooi op tijd ( na telefonisch verwittig te zijn )

Spoedige en nette levering

....

Goede prijs snelle levering.

Levering volgens afspraak.

Zeer goede service!!

Zeer nette levering!

Nvt

Goede prijs voor goede kwaliteit

Laagste prijs, goede communicatie, snel geleverd!

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.