was snel geleverd toppie

keurig geleverd bedankt

Geleverd zoals beloofd, prima!

Eerste keer iets besteld, toch even afwachten.

Snelle en zeer goede service

Twee lichtkoepels besteld en schadevrij geleverd op de afgesproken datum. Daarna nog een nalevering zonder problemen geleverd. Goede communicatie en geen vragen of moeilijk doen. Kortom service zoals service hoort te zijn

Goed, snelle levering en goed product.

Volgens verwachting.

Top bedrijf 3e aankoop

Inmiddels 3 x besteld waarvan een Fakro en 2 excellent lichtkoepels. Een fijne partij en altijd snel antwoord en uitstekende levering.

Onbetrouwbaar

Opgegeven levertijd op de webshop niet nagekomen en vervolgens is twee keer de transportdatum verzet zonder duidelijk bericht waardoor ik het zelf op heb moeten halen (200 km enkele reis)

goed product en vlotte levering

goed product en snelle levering

Prima volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Geen koepel ontvangen??

Erg vervelend te noemen dat je een bestelling plaatst. Vervolgens wordt opgebeld met sorry we kunnen morgen niet leveren ivm ziekte chauffeurs. Maar Vervolgens na 2 weken nog niets hebt ontvangen en ook nog geen reacties gehad op mailtjes?? Telefonisch zijn ze niet bereikbaar?? Wel grappig dat je dan een beoordeling mag plaatsen nou bij deze..

De informatieverstrekking over de levering en montage is uitstekend, afspraken worden nagekomen en de klantenservice helpt snel, vakkundig en klantgericht.

Goede prijs/kwaliteit, mindere communicatie en lange levertijd

Mooie grote lichtkoepel voor goede prijs. Nu de lichtkoepel erop ligt zijn we er erg blij mee. Minder is de levertijd. Op moment van bestellen staat op de website aangegeven "Op voorraad. Levertijd 4 tot 8 werkdagen". Staat nu nog steeds op de site. In de praktijd bleek dit 5,5 week. Communicatie is lastig. Achter het telefoonnummer staat een bandje, de mailwisseling is vooral mededelend en niet in overleg. Dit wetende zou ik de volgende keer weer een lichtkoepel bij lichtkoepeltje.nl bestellen, maar meer tijd nemen.

Duidelijke website, goede communicatie en snelle service

Op zoek naar dakkoepels op deze site uitgekomen, ze hebben een duidelijke website waar alles op staat die nodig zoals technische info en afmetingen. De prijzen liggen laag tov andere bedrijven, de communicatie is snel net zoals de levering door competente en aardige werknemers. Het is dat ze geen supermarkt zijn anders zou ik mijn boodschappen er ook bestellen.

goed product na goede service

product beschadigd geleverd maar keurig opgelost en nieuwe gekregen. prima product eenvoudige montage heldere handleiding.

prima product ,levering in een week

Heel netjes volgens afspraak

Netjes op tijd geleverd voor een nette prijs

Prima.

Snelle levering, goede prijs, prettig contact.

Snel, accuraat, en betaalbaar

Duidelijke website, productinformatie compleet, snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en prima product.

Top geregeld snelle service

Makkelijk bestelbaar duidelijke beschrijving..Wat wil een mens nog meer.

Zeer goed, geleverd zoals beloofd.

Mooie kwaliteit en absoluut het goedkoopst. Kan het aanbevelen.

Precies wat ik zocht.

Correct, snel en al mijn vragen beantwoord.

Prima service en snel antwoord bij vragen

De deksel van onze lichtkoepel is snel geleverd en was erg makkelijk te monteren. Vooraf werden vragen snel beantwoord per e-mail.

Bevestigingsmateriaal voor de koepels waren zoek geraakt. Na mailcontact lagen deze binnen 3 werkdagen op de deurmat.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.