Nette levering

goede prijs kwaliteit

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Als je eenmaal doorhebt hoe de maatvoering werkt, is de rest appeltje eitje.

Goede kwaliteit voor weinig geld

Goede service, snelle correcte levering. En makkelijk te monteren.

Goede kwaliteit

Top service!

Na sluitingstijd hadden we een probleem met het sluiten van ons dakraam (elektronisch). Via de chatfunctie hebben we een berichtje gestuurd en supersnel reactie gekregen, in de vorm van een handleiding om te kunnen resetten. Heel fijn, want nu is het dakraam weer keurig dicht (voor de storm) en werkt het weer prima. Bedankt voor de goede service.

goed en snel

goed en snel

Toppers in koepels!!!!!

Zoals altijd weer netjes en correct geleverd tegen een goede prijs. Vorige bestelling zat een dopje te weinig bij, één mailtje gestuurd, volgende dag zakje dopjes in huis, keurig opgelost. Zeker een aanrader!!

Zeer goede klantreis

Eerst advies gekregen over de koepels, daarna het geadviseerde besteld! Koepel werden vlot geleverd.

Prijs kwaliteit

Levertijd en levering mooi op tijd

Snel geleverd en kwaliteit is goed

Goede ervaring, volgende keer alleen een factuur sturen voor de ondernemers

Helemaal te gek !

Snel besteld , snel geleverd en top materiaal , zeker een aanrader.

Teruggavebeleid van binnen 14 dagen is wel erg kort.

Ik had aangegeven dat ik waarschijnlijk een buis overhad. Dit had ik gemeld binnen 3 weken. Ik heb als reactie gekregen dat dit niet meer kon. Dit vind ik erg jammer , want nu zit ik wel met een buis van €89.05 in mijn maag. Ook een handleiding was niet bijgesloten. Via de site had ik deze wel snel gevonden. Over de levering was ik echter wel tevreden. Wellicht kunt u via deze weg nog iets beteken voor de retourzending van de overgebleven buis. Dus op het moment gemengde gevoelens over de aanbeveling bij iemand anders.

Snelle levering en keurig verpakt, met weinig kans op beschadiging

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf, is zonder meer goed!

Ik ben tevreden vanaf de bestelling tm de aflevering

Het bestellen ging gemakkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd werd en de koepel is onbeschadigd afgegeven.

Alles ziet er netjes uit en keurig thuis afgeleverd.

Super tevreden

Prima levering voor een nette prijs

Gister onze nieuwe lichtkoepel geplaatst.

Snel geleverd. Ook leverdatum en tijdstip volgens opgave. Alles klopt. Zeer tevreden.

Perfecte telefonische dienstverlening en snelle bezrging

Zie boven

Niet helemaal wat we verwachtten.

De lichtkoepel werd een dag te vroeg bezorgd. Ondanks een aankondiging met vaste datum per mail . De bezorger was niet op de hoogte dat je de lichtkoepel uit moet pakken om te controleren op gebreken. ( staat als regel in de mail). De lichtkoepel was intact maar heeft wel snijsporen van waar ze de foam hebben afgesneden. Jammer want de koepel is niet stuk maar heeft wel schade. Voor ons geen tweede keer meer.

snelle levering en passende koepel

De koepel kwam op de aangekondigde tijd en past prima.

Helemaal goed

Is gegaan zoals verwacht.

Heb de koepel snel binnen gekregen , maar nog niet kunnen plaatsen ivm weer. Wat me ook zorgen baart is dat de Gaten niet overeenkomen

Snelle en duidelijke communicatie.

Van bestelling tot levering zeer correct.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.