Prefecte lichtkoepel en snel geleverd

Makkelijk dagdeel doorgekregen, snelle levering. lichtkoepeltje heeft zich prima aan de afspraak gehouden. Vriendelijke chauffeur. De lichtkoepel is van goede kwaliteit. Dit is onze 4e bestelling en niet alleen de prijs is goed maar deze mensen hebben ook verstand van zaken. Op zondagavond via de live chat advies gekregen, echt fijn!

Redelijk tot goed.

23 maart besteld 31 maart geleverd. dus na 8 dagen geleverd. i.p.v. 3 tot 5 dagen. Er ontbrak een onderdeeltje in de zending. Dit via de chat op de site aangegeven en dit is snel per post nagestuurd. Product ziet er redelijk tot goed uit of het kwaliteit is zullen we moeten afwachten.

Prima kwaliteit En niet te duur

Super geregeld juiste maat kiezen bestellen en klaar.

Erg duidelijke website juiste maatvoering kiezen keuze enkelwandig koepel besteld. Paar dagen later thuis bezorgd. Wij zijn dik tevreden.

snelle actie, behoorlijk advies via chat.

Een bezwaar, dat ik geaccepteerd heb, de dakopstand was vies, beschermende folie voor de helft kapot, het zag er een gebruikt uit.

Prima prijs en kwaliteit en een spoedige levering

Prima ervaring

Gewoon goed

Goede info op de website, keurig afgeleverd op de afgesproken dag en de koepels waren eenvoudig te plaatsen.

Heel positief

Levering was heel snel. Ik had een voorkeur aangegeven met levering en deze werd gelijk ingepland. 1 puntje van aandacht was dat het product wat ik had gekocht onder een hoek moest worden geplaatst op het dak. Dit kon ik niet vinden op de site plus dat daar ook geen producten voor worden aangeboden. Dit zou een verrijking kunnen zijn.

Perfecte levering!!

Duidelijk en snelle levering!!

Na vraag snel advies gekregen wat ik nodig had. Meteen besteld en na drie dagen in huis. de koepel zit al op t dak

Keurig op tijd

Goed advies en snelle levering

Na kenbaar gemaakt te hebben wat ik nodig had voor vervanging oude koepel. kreeg ik goed advies en werd koepel en opstand snel geleverd. bvd. H.S.

levering ging prima zoals afgesproken , in eerste instantie verkeerde link gestuurd maar later opgelost . prima bestellen lichtkoepel komt niet vaak voor ,maar neem u bij een volgende bestelling mee. groet alfred

goede service.

Snelle levering ,geweldige service.

Goede keus en snelle levering

Zie boven

prachtbedrijf mooie spullen en goeie service

hebben een goed bereikbare en duidelijke website was voor mij in het begin erg wennen dat alles via de mail gaat maar werkt super en snel daar wordt ik vrolijk van . zal het bij de volgende klus zeker weer bezoeken en aanbevelen bij andere mensen om eens te kijken naar jullie productenaanbod met groet Jan Mommersteeg Houtbouw Nuland

Prima levering

Mooie koepel

Van A tot Z top geregeld

Goed en duidelijk!

alles ging prima alleen miste ik een berichtje wanneer er uitgeleverd zou worden

mijn ervaring was goed maar miste een terug koppeling over de levering

lichtkoepel

snelle levering en mooie prijs kwaliteit. echt een aanrader.

Mooi product.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering

Perfect bedrijf

Bestelling geplaatst snel geleverd en prima kwaliteit

Een geweldige ervaring!!

Ik ben zeer tevreden met de goede raad die ik nodig had wat betreft het aanschaffen van een nieuwe lichtkoepel, ik ben zeer snel op weg geholpen voor de juiste keuze van de koepel. Een perfecte duidelijke website kortom als u op zoek bent naar duidelijkheid en alles wat je als klant wenst. Ben je hier op het juiste adres.

Uitmuntend bedrijf

Nadat ik met mijn vragen iemand gesproken heb bij lichtkoepeltje.nl, heel snel besteld. Wat een top organisatie met goede uitleg en hele mooie producten. Ik raad iedereen aan hier te bestellen!!!!

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.