Géén service via het ‘service team’ van Lichtkoerpeltje.nl

Bestellen gaat heel soepel via Lichtkoepeltje.nl. makkelijke site met veel informatie. Let echter wel goed op, de aanbieding GRATIS verzending geldt alleen voor de luxere modellen en dit is niet (heel duidelijk) aangegeven. Ik bestelde een basis koepel van 100x100cm en zag na betaling dat er toch verzendkosten werden berekend. Na telefonisch contact werd door een medewerker voorgesteld om de bestelling om te zetten naar een luxere koepel die door de gratis verzending dan zelfs goedkoper werd dan het basis model. Dat leek heel klantvriendelijk maar liep uit op een teleurstelling. Eerst werd een verkeerde koepel (40x40) geleverd, daarna kwam de nieuwe levering niet op de afgesproken dag. Creditering van het prijsverschil bleek niet mogelijk. Er moest door mij eerst een nieuwe koepel besteld EN BETAALD (181,81 euro!) worden om de andere gecrediteerd te krijgen (prijsverschil is slechts 20 euro) en ook om garantie op de juiste koepel te krijgen. Dit bedrijf is van mening dat alle bedrijven zo werken, gelukkig weet ik dat dat niet zo is!

Prima bedrijf

Dit was mijn tweede bestelling bij lichtkoepeltje.nl. Dit maal 2 komplete geisoleerde lichtkoepels besteld die op de eerstvolgende leverdatum smorgens om 8:00 voor de deur stonden. Vandaag geplaatst. Wat een mooi gezicht. Prima bedrijf, aan te bevelen.

Zeer goede uitleg gekregen

Ik zocht een koepel, de medewerker heeft me via chat duidelijk kunnen begeleiden naar de juiste dagmaat en opstand dat ik nodig zou hebben en met het te bestellen kon ik het diezelfde dag nog ophalen! Ideaal gewoon als je zo’n last minute beslisser bent zoals mij!

Uitstekend.

Prima product. Super snelle levering met voorafgaand even overleg. Een aanrader dit bedrijf en het product.

Snel en corect

Snel corect

top

goed geregeld met transport en goede kwaliteit koepel

Super geregeld ! Prima geregeld zoals beloofd !

Had eerst verkeerde besteld.Na advies de goede besteld. Geld netjes binnen 1 dag teruggestort. Goede koepel na enkele dagen netjes en op tijd geleverd!

Snelle levering en mooi product. Bij gebruiksaanwijzing gebrek aan formaat schroeven.

Snel en goed geholpen

Snel en correct geholpen en stond klaar in ARNHEM

Vriendelijk snelle levering top kwaliteit

Hele aardige klanten service, deed haar best om het eerder geleverd te laten worden en was ook eerder geleverd dan gepland.. heel erg tevreden met het lichtkoepeltje .

Ik zou er weer bestellen

Prima in communicatie omtrent levering. Duidelijke website. Ik had zelf geen verdere vragen en dus ook geen contact gezocht Ik zou er weer bestellen

Goed verzorgd geleverd

Alles werd goed verzorgd en netjes compleet afgeleverd

voldoende

Ze waren mooi op tijd. Zeer vroeg zelfs. Enige nadeel was , dat ze de schroeven waren vergeten. Gelukkig dat de dakdekkers schroeven hadden.

mooi produkt snelle levering

mooie koepel goede prijs snelle levering

Alles OK

Goed en snelle levering

Goed product te laat geleverd

Helaas kon de online beloofde levertijd niet waar gemaakt worden. 1 dag te laat.

Prima🖒

Snelle levering prima kwaliteit en keurig afgeleverd bij huis.

Slecht comunicatie

Heb 2 lichtkoepels besteld die zouden dinsdag geleverd worden mijn vriendin de hele dag vrij gevraagd de hele dag niks gehoord s avond een bericht gestuurd moest ik van jullie maat contact op nemen met de transpartuur heb ik gedaan die was ontevreden om dat in contact met hem opnam terwijl er de dezelfde dag al tegen jullie werd verteld dat die het niet ging reden ben zelf zzp er en haf al afspraken gemaakt met de opdracht gever zaten er ook geen schroeven en anti diefstal doppen bij ,eerste en laatste keeer had beter bij bik kunnen bestellen waren ze wel op tijd en alle bevestigingen er bij wat een kut site

Prettige samenwerking

Komen afspraken na

Gewoon zoals beloofd.

Besteld en gelijk de bevestiging wanneer het wordt geleverd. Prima in orde.

Goed snel en scherp geprijsd

Goede ervaring binnen 4dagen netjes thuis afgeleverd met belletje vooraf top!!!

prima koepel, foutloze levering

Goede site, makkelijk bestellen, goede levering. Wel had ik verwacht

Top koepel

Wij hebben goeie ervaring mee prima afgeleverd & bezorgd ,geen klachten 👍👍

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Lichtkoepeltje.nl

Lichtkoepeltje.nl is al meer dan 30 jaar het betrouwbare adres voor de beste lichtkoepels en platdakramen. Wij zijn de enige leverancier die 99% uit voorraad rechtstreeks via de fabriek leveren bij de klant. Omdat wij de lijnen kort houden en 7 dagen per week beschikbaar zijn, bieden wij naast de beste service ook de laagste prijsgarantie op alle lichtkoepels en platdakramen. De merken die wij voeren zijn VELUX, Skylux, Intura en DPI. Natuurlijk ontvangt u 10 jaar garantie en behoort landelijke montage service tot de standaard.